|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
Vec sutra na stranici http://www.rolandconnect.com/ ce se pojaviti detalji a ja cu biti rad da vam ih ovde u detalje razjasnim.
Jeste, ima drawbar a mogu sluziti i kao mikser. To da ima supernatural boje to se vidi sa snimaka. 5 mfx-a, tacno. Dva za solo tri za ritam. I ostale tvrdnje su poprilicno tacne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
![]() |
![]()
Eto par slika...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Sad cu ja da kazem,onako na prvo slusanje:"Tanko je" a neko drugi ce da kaze:"Ma nije varena ovcija glavo"!
![]() ![]() Citajuci sta sve ima nigde nisam video da ima Vocal harmonizer a na kljavi nema tastera lock.Ima Favorita ali pretpostavljam da su to samo boje i da se uz njih ne mogu postaviti razliciti ritmovi,opet citajuci brosure. Sad mi je jasnije cemu onolika frka oko biranja ritmova tockicem.... Jos ako je cena paprena,Good-bye Roland! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
I još jedan video.
Dodato: OOOpsss, ako je suditi po cijeni u Dolphin Music cifra će bit paprena, 2000 funti s uključenim porezom .... ![]() Promijenjeno od casper (04.04.2013 u 11:54 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 08.02.2006
Mjesto: Svilajnac
Godina: 50
Downloads: 429
Uploads: 11
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 207 puta u 137 Postova
Instrumenti: Roland Arrangers / Roland Fr-4x
![]() |
![]()
@Boban
Bitno je da si ti nasao opravdanja prema sebi zasto neces da potrosis novac ![]() Sa druge strane, mislim da nisi kompetentan da govoris ni o Bk5 ni o Bk9 tim tonom posto ih ne posedujes. Hvalis svog konja i gde je tema i gde nije (ne govorim samo o ovoj temi). Cemu to? Ja ne kazem da je Bk9 savrsena masina i lepo Tranzit rece da ni jedna nije. Ovde trebamo da iznosimo argumente i cinjenice. Svako ima svoje potrebe. Onaj kome zavrsava GW8 posao da sa njom zaradjuje za hleb slazem se da ni ne treba da gleda nista drugo i skuplje. Gw8 je dobra masina. Korg ima dobre masine. Svako ima svoj ukus. Dopusti da clanovi foruma formiraju svoj ukus a ne da im ni ti ni ja namecemo svoj... Dodato: Jedan zanimljiv video gde se mogu videti jos po koje tajne koja ova klavijatura krije "ispod haube": ! Promijenjeno od Morison (04.04.2013 u 12:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|