|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.01.2007
Mjesto: Kod stadiona Slobode
Downloads: 370
Uploads: 6
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Interesi: zikamu korg,korg i samo korg (pa 800)
![]() |
![]()
Skocio Haso sa desetog sprata na beton i razbio se ko lubenica. narod se okupio da vidi sta je bilo,medju njima i mujo.kad u tom trenutku ustaje haso i otresa se. pita ga mujo, haso bolan sta je to bilo, sto se okupio ovoliki narod????
Ne znam, veli haso ,jebi im mater ""i ja sam sad doso""!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Hobotnica na bosanski način
Sastojci: - 1 manje jagnje (do 15 kg) - 1 veca hobotnica (cca 2 kg) - krompir Priprema: Dok se jagnje vrti na raznju, hobotnica se kuha sa krompirima u puno vode i posoljeno. Kad je hobotnica gotova a jagnje ispeceno izvade se krompiri, voda prolije, a hobotnica baci mackama i kerovima da ne zajebavaju dok se jede. Jagnje servirati uz hladno pivo.
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Haha,dobar recept.
Ajmo cero,jos par koracica,ajmo,kako smo ono ucili,leva pa desna,ajmo,ajde,ajde,jos malo jos malo,eto gaaaaa.....Zeno ne brini,dosla nam cerkica iz grada.
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Budi ujutru Mourinja njegova žena:''Hajde Mourinjo ustaj, 5 je.''
Mourinjo:''Jel opet Lewandowski ??"
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.05.2011
Mjesto: Skopje
Downloads: 0
Uploads: 4
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: RolandG800
![]() |
![]()
Koje su dvije zajednicke najnepodnosljive bolesti ?
-Skleroza i proliv , trcis a neznas gde ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sastanak radničkog saveta u nekoj velikoj društvenoj firmi u drugoj polovini prošlog veka. Prvi govornik partijac izlazi na binu i kaže: - Drugovi i drugarice, ja i moja žena imamo dete, a živimo u jednosobnom stanu. Jel’ to tako treba? - Ne treebaa… - Pa kako treba drugovi? - U dvosoobnoom… - Tako je, drugovi. Penje se drugi na binu i kaže: - Drugovi i drugarice, moja žena i ja imamo dvoje dece, a živimo u dvosobnom stanu. Da li je tako ispravno? - Niijeee… - Pa kako je ispravno, drugovi…? - U trosoobnoom… - Tako je, drugovi. Penje se treći na binu i kaže: - Drugovi i drugarice, ja i moja žena imamo troje dece i živimo u dvosobnom stanu. Da li je tako ispravno? - Nijeeee … - Pa kako je ispravno, drugovi? - U četvorooosoobnoom… Penje se Cigo na binu i kaže: - Drugovi i drugarice, ja i moja Fatima imamo četrnaestoro deca, a živimo u šupu. Da li je to ispravno? - Nijeeeee… - Pa kako je ispravno, drugovi? - U šupiiiii
![]() |
#7 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Zašto ciga ne pušta ženu na Kubu?
- Će ga vara! Dodato: Gleda rus tv i na vestima javljaju da je u sibiru - 55 c. - e, bas u da pozovem brata, on tamo zivi da proverim da li je to istina - kaze on i okrene telefon. Zdravo brate, reci mi molim te, koliko je stepeni tu kod vas? - cekaj da pogledam... Oko - 35 c , a sto pitas ? - eto , znao sam, na tv lazu, sad su rekli da je - 55 c ! - aaa, pa to mozda napolju ... Promijenjeno od sale_band (04.05.2013 u 09:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|