|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Dobro razumijem ja tebe..To nisam znao da se moze na taj nacin ici gdje treba izabrati Laufwerkbuchstabe pa onda na entfernen...Ja sam ga izbrisao hahahah..A de mi reci posto je bolje win 7 da instaliram na obje festplatte...Da li se smije isti win 7 instalirati posebno s obzirom da je moj i orginal?Citao sam po nekim forumima pa se neki nemogu da sloze i kazu da jedna lizenza jedan komp..Ok to je tacno,ali se svakako radi u ovom slucaju o jednom kompu,samo razlicicte dvije festplatte?
Znam za te drivere koje pominjes koji idu preko Flopy i to sam probao i ibaci na kraju neku gresku kod xp-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Mozes ako treba i deset Windowsa 7 da instaliras na deset Hard Diskova na jednom kompjuteru bez ikakvih problema i sve ces ih normalno moci aktivirati. Ovo je potpuno legalno i ne brini dalje o tome.
Nesto ne radis kako treba sa tim AHCI driverima za Win XP. Ovako sa distance ne mogu da predpostavim gdje grijesis ali budi siguran da je opet u pitanju "ljudski faktor". Mislim da ovo dalje i ne treba da te interesuje niti da se time zamaras sa obzirom da si i sam uvidio da je taj XP u poredjenju sa Win 7 smece koje treba sto prije odstraniti, ne iz kompjutera, nego i iz blize okoline. Promijenjeno od tranzit (06.04.2013 u 17:59 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | zeljko (06.04.2013) |
![]() |
#3 |
Banovan!
![]() |
![]()
Znaci smijem ovaj moj win 7 da istaliram vise puta na jeednom kompu tj.na obje festplatte po jedanput i da ne brinem
![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (06.04.2013 u 23:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
Instaliraj dva sistema na dva Hard Diska. Poubijaj (hidden) na tom "zeninom" sistemu sve particije sa audio sistema, da ti ne bi nehoticno napravila haos a u audio sistemu obrnuto, s tim sto je prakticno da ostavis vidljivu jednu particiju iz "zeninog" sistema da bi eventualno mogao da sa te particije direktno povlacis u audio sistem fileove koje si skinuo sa interneta a koji bi ti bili potrebni i u audio sistemu. Obavezno ali zaista obavezno, deaktiviraj kompletan Network na audio sistemu. Ostale detalje ti necu pisati jer je vojna (poslovna) tajna. Kada ukljucujes kompjuter pritiskanjem na F8 taster izabiras Boot Menu i u njemu Hard Disk, odnosno sistem koji hoces da podignes. Sve sam ti rekao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Pa dobro ako neces da kazes ostale podatke hvala opet hehe...Nisam mogao drugi put da drugom disku da aktiviram windows sa istim Keyom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
Imas telefon ? Zovi i aktiviraj.
Dodato: Ti "ostali podaci" su zaista moja, strogo cuvana, poslovna tajna na kojoj sam radeci proveo skoro dobru trecinu zivota. Ona me kostala ogromnog posla i mnogo nerava. Na njoj i zaradjujem, jednim dijelom, hljeb svoj nasusni. Ne vjerujuem da ce ijedan drugi proizvodjac da ti i izdaleka bar nagovijesti svoje poslovne tajne na kojima zasniva svoj opstanak, a kamo li da ti ih servira na tacni, pa tako i ja. Miislim da dovoljno pomazem ljudima i uvijek sam spreman za to ali... sve ima neke granice. Promijenjeno od tranzit (07.04.2013 u 14:43 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Evo me sa drugog sistema..Mislim samo da javim
![]() ![]() ![]() ![]() Tranzit vjerujem ti..Dosta od tebe i ovo sto nam pomazes..Hvala Dodato: Pogrijesio sam malo.Ne sa novog sistema,nego sa nove Festplatte(Harddiska) ![]() Promijenjeno od zeljko (07.04.2013 u 21:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|