|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
99 posto si u pravu! Od A do Z. Jedna mala zamjerka, edit ritma na Yamahi i nije kompliciran (imao sam prije va7). Treba ga malo procackat. Mozda je samo malo drugaciji. A priznaj da su tipke prvorazredne
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Cincilator,svaka cast lepo si to "ukratko" objasnio
![]() Pozdrav!
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sve je covijek objasnio u dvije rijeci, ukratko ali jasno....heeeee
zabolile me oci od citanja.......haaa Pozdrav
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ma covek je sve realno rekao.
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Svaka Cast za ovo, sigurno ce nekom pomoci, ko planira da kupi Aranzer a nezna koji
|
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Odlicno objasnjeno,ali imam jednu malu zmerku
Serijski ako se gleda po proizvodnji PA800 je tu negde sa E80 tako da bi bilo realnije da je usporedjen E80 sa PA800 i T2,a G70 sa PA1X. ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Svaka čast kolega. U dlaku se slažem s napisanim, jedino što je KORG svojim škrtarenjem u kvalitetu materijala i idiotskom designu spustio ukupni dojam i ocjenu za Pa-800 za sigurno 10-15 %. Da su to upakirali u kučište od Pa1X Pro, daleko bi bio No 1. u svijetu u najbitnijem segmentu : ponuđeno plačeno. Đaba Rolandu hebački design i kvalitet izrade kad je "kanta" iznutra, mislim u stilu "Što će mi tolika memorija kad nemam sampler ?". Ali što se tiće ritma sve si reko, samo ono što mene najviše ljuti je činjenica da od G-800 je izašlo toliko novih aranžera s novim synthezama i da još niti jedan nije prevazišo tu punoću i masnoču s kraja devedesetih godina.
![]() Ili smo mi stvarno kako je jednom ovdje netko od kolega spomenuo stvarno toliko pokvarili uho pa da ne prihvačamo i ne čujemo kao standard ništa novije. Tyros je svojevremena "babaroga" po mugučnostima i sofwareu, no baš tim dječim designom i višekolornim osvjetljenjem tastera imaš osječaj ko da je loša kopija nekog svemirskog broda iz SF filmova 60 godina prošlog stoljeća, a takav pristup i design me također užasno živcira i kod workstation/samplera kao što je M3, s time da je isti KORG ga dodatno nagrdio kopiranjem BX i CX organa s umetanjem drvenih stranica na kučište. Ukusi su različiti no to vam je kao drveni gelender na mramorne stepenice (cijeli svijet zna da uz mramor najbolje paše inox ili mesing). ![]() Mada, mislim da u nadolazečem periodu će svi proizvođači krenuti ka standardizaciji opreme i izrade aranžera kao Music PC računala s Linux software-om. Baš je kolega Vaxter konstatirao nedavno kad smo analizirali Ketron Audyu isto. Mislim da bi to i za sve nas bilo najpovoljnije riješenje. Neka dadu osnovni model od 500 € (ali neka dadu barem kvalitetnu tipku i color touch diplay te kučište bez zvučnika), a ostalo si svak neka nadokupi "karticu" ili hardware koju treba (SCSII, HDD, sampler, memoriju, flash, SDD itd). Tad bi vjerojatno napravili revoluciju u svijetu klavijatura. Još jednom BRAVO za kolegu Cinculatora ! Promijenjeno od kreso (18.01.2008 u 12:39 sati) |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
cemu pricam, nit ne pokusavaj nikakvu debatu. Citat:
sebe dokle T2 i PSR to nemaju, za njih zakon je imati PC i XG WORKS, takodje ne vjerujem da ces naci debatu na to. Ne zaboravi ne leti da pricas ko je bolje il sta gore, pricam iskljucivo o Editoru Yamahinom da je najgore nesto koje postoji do sada, nezanemarljiv fakt!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
||
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
g70, pa800, probao, tyros2, uporedio |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|