|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Dobro si to primetio,daire samo smetaju ali se to sve da doterati.Meni su svi ovi semplovi i stylovi vec poznati i sredjeni na BK 5 tako da cujem mozda malo bolji klavir nego ranije sto je bio i malo bolje gitare.To su sve fabricke postavke ali znam da je Roland dao mnogo mogucnosti za edit boja i stylova tako da se za to ne brinem.Moze BK-9 da zvuci kao TOP ali kad se sredi,sto vazi i za svaki drugi aranzer.
Malo su olaksali rad onima koji su navikli na favorit banke i jos nekim sitnim detaljima,76 dirki je dobra stvar za komotniji rad. Ne znam jos uvek koja ce cena biti ali mislim da ce biti paprena za nas obicne smrtnike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
trazih po prethodnim postovima,ali ne nadjoh-koja mu je konacna cena? hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Ok...možda jesam šumast i neznam puno toga, ali sam stari i bivši Rolandovac, no ovdje nisam čuo ništa novo što nema na G70 što se tiče zvukova (soundova, boja, farbi...kako god več to zovete) sve je isto ko i prije 6-7 god. ali ajd...novo što sam čuo je gitara na Gipsy Volares. Zato sam se i zasitio Rolanda što ima stalno isti zvuk(ove). Za ritmove nemogu reč, jel se više nesječam ni broja ni slova tako da mi ovi svi zvuče novo...valja nisam jedina crna ovca kojoj se nije baš nešto dojmilo ovo što sam čuo.
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nista bolje a ni drugacije nije ni kod ostalih proizvodjaca. U novom instrumentu se pojavi redovno samo par novih sounda a ostatak je prenesen iz predhodnog modela koji se vec "etablirao". Eventualno ali samo eventualno, se malo "osvjeze" ROM samplovi preciznijim loopovanjem (ako je bilo greski) i smiksaju se nanovo, da bi siva siroka masa korisnika dobila utisak da se radi o novim samplovima. Ta prica nikad nece imati Happy End i uvijek ce se nanovo ponavljati jer je ogroman posao, koji uzgred mnogo i kosta, programirati potpuno novi sound chip, to se njima ne isplati i radi toga i rade to sto rade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|