|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju vec pomenute, ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Vazi pozdrav!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja bas razmisljam da uzmem Roland Lucina u kombinaciji sa korg M3 i naravno CEM Widi opremom.
Nadam se da mogu na rolandu preko brojeva da menjam boje na M3?? Izvinjavam se viim da je u pitanju Arenzer i Keytar ... sorry! Promijenjeno od bojanzivkovic (17.04.2013 u 18:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Lucina je malo hendikepirana u tom pogledu. Daleko bolji izbor bi bio na primjer, Korg RK-100 ili Yamaha SHS-10.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja sam vratio moju Lucinu...lepa je to igrackica ali samo to...
![]() Nema mogucnosta assignable tastera za menjanje boja na nekoj fixnoj klavijaturi na bini, a njene boje, pa za narodnjacku svirku koju ja radim mahom...deprimirajuce. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Dobro si uradio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Cudno ... dobio sam drugu informaciju iz radnje, navodno to moze
preko CME Widi-XU (Usb-Stick) koj ima funkciju midi IN i OUT u kombinaciji sa CME WIDI-X8. ali u svakom slucaju cu prvo isprobati, jedina druga solucija koja mi ostaje za te pare je da uzmem Alesis Vortex ma da sam cuo da je klavijatura losa na Alesisu. Ostalo je ili skuplje ili tesko naci ko pradaje. Videcu jos ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
I meni su rekli da moze sa jedne strane Widi uredjaj a sa druge Widi usb stik, ali je to kombinacija kako meni mirise za povezivanje midija sa laptopom wireless...Jer kako da ti klavijatura prepozna stik kad ga ukljucis i instalira softver...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|