|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Donator
|
![]()
Zeljko verovao ili ne kod nas se ljudi sve vise vracaju na gofa 2 i mogu da kazem da jos drze cenu oko 1500e za dobar primerak. Iz tih razloga sto si naveo. Jos kad ima klimu taj vlasnik ga nece dati ispod 2000e. Ja sam imao Mondea 2 1.8 zteck motor jedva sam ga prodao za 2000 i to sa gija opremom u fulu. Jbg ali veliki servis za forda 22000rsd a za golfa 5500rsd pa ti vidi.
![]()
"Nemorate biti bolji od drugih budite samo najbolji sto mozete" Promijenjeno od bokivelik (05.05.2013 u 22:08 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Moze li mi neko napisati ko se razume, ili ko poseduje kakav je auto golf 5. nesto mi je zadnjih dana zapao za oko, mozda bih ga i uzimao, ali nemam bas nikoga ovde od poznatih ko vozi peticu pa da se raspitam malo. znaci interesuje me kakav je kao auto, jel je puno kvarljiv, sta mu najcesce riknjava, i koja mu je realna cena u odnosu na godiste. Na oko mi izgleda super, samo opet ponavljam ne bih da se zeznem, pa zato i postavljam ovo pitanje jel sigurno ima neko od kolega koji ima taj auto ili je radio na njemu nekada.
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Boki druze ja sam imao dva komada i uvijek se navozao i jos prodao..Ko god je kupio od nasih i odvukao dole kaze da je sretan kako ga sluzi.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() |
![]()
Zeljo, a kako mu se krece cena kod tebe u nemackoj, npr 2004-2005 god.?
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Nemam pojma sad druze posto nisam odavno u toku oko auta,jer sam prije 5 godina uzeo Audi i niisu me zanimale kako se vrte cijene ostalih auta a moracu jos malo i ja pocet traziti drugog audija cim istekne stari Kredit i namirim se na jos nesto bolje a to ce opet biti Audi 6 jos mozda zu to da bude disel.
Ja sam imao druze golfa 2.prije dva komada i njih sam davno prodao,zato Kazem da su bili super auta.E sad kakvi su ovi noviji ne znam tacno ali mislim isto sranje samo drugo pakovanje ![]() ![]() Dodato: I manje glava boli i ostane puniji dzep ![]() Promijenjeno od zeljko (06.05.2013 u 11:10 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() |
![]()
Ma imam ja novu novcijatu KIA sportage, uzeo ju prosle godine novu iz fabrike. Nismo 10 hiljada km napravili jos s njom. Za urlaub dusu dalo
![]()
![]() |
#7 |
Donator
|
![]()
yamahapassion gledaj golfa 5 ali samo 1.9 tdi ili nekog benzinca da se navozas a od 2.0 tdi bezi jer su losa iskustva oko odrzavanja. Taj 2.0 tdi je odlican ide kao metak ali mnogo skupo odrzavanje i kratak vek exploatacije. 200 000 km pa remont motora dok 1.9 tdi uz dobro odrzavanje prelazi do 500 000km. Tako sam barem cuo.
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|