|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
S duznim postovanjem, ta verzija je stvarno odlicno uradjena, ti muzicari iz Mostar Sevdah Reunion od kojih neke osobno poznajem su stvarno vrsni muzicari i nastupali su sirom Europe i odlicno su prihvaceni. I druge obrade su odlicno uradjene.
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
@Dell,takodje uz duzno postovanje i tebe i tih muzicara smatram da su unakradili pesmu samim tim sto se u njihovoj verziji ne zna ni gde je prva ni gde je poslednja.To je za muzicku policiju obzirom da su sva pravila muzicke teorije u ovoj verziji prekrsena,a da ne govorim da je pesma zbog takvog nacina izvodjenja izgubila na samom kvalitetu.
Muzicari kao muzicari su to na svoj nacin lepo obradili i verujem da su vrsni umetnici,ali cinjenice su cinjenice,to nema veze ni sa tim da li se to meni svidja ili ne vec sa tim da je pesma na ovaj nacin ubogaljena i totalno ritmicki van svih pravila muzike.
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mimo kojih pravila druze ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Ovde ne postoji prva tako da je sve nepravilno(mislim na pevanje).
Evo i snimka pa ako ja gresim neka me neko ispravi. Pevanje uglavnom pocinje na drugi takt ili ne znam ni ja.Kombinacija dva ritma se tako ne uklapa u muzicka pravila,po meni je ovo potpuno van pravila muzike. ne ulazim u kvalitet samih izvodjaca,to ne sporim da oni dobro sviraju.
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Zar ova pesma nije u originalnoj dvojci ? Slušao sam je od strane raznih bendova i svi su je svirali u dvojci, i ja je sviram u dvojci...
http://www.youtube.com/watch?v=Rwl9HeQrH_0 http://www.youtube.com/watch?v=LuIWhyZnxUU http://www.youtube.com/watch?v=BTIP_bR62nY http://www.youtube.com/watch?v=UYV3h0nxExE
![]() |
#6 | |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa griješiš nesa druže .
Ovdje se sve savršeno poklapa . Ne mogu da vjerujem da te zbunilo to malo sinkopiranja na vokalu ? Ovo je obrada u ovome ritmu i to je ok . Dodato: Citat:
![]() Možda je i ne znaju odsvirati u dvojci ? Promijenjeno od romario (08.05.2013 u 09:06 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
![]() |
![]()
Nema druze sinkopa,to sam siguran,nego da ne kvarimo dalje temu,to i nije bitno na kraju krajeva.Svako ima pravo na svoje misljenje i ja to postujem.
Jedino ako je neka hercegovacka sinkopa, ![]()
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Meni se bas svidja ova verzija te pjesme.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]() Dali je sinkopa ili ne ...da ne pametujemo sad ![]() mada ja nisam protiv takvih pametovanja . Od njih možemo samo biti pametniji ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|