Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 07.05.2013, 22:01   #1
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Par stvari?Ccccc......
Covek ti dao set sa kojim zaradjuje lebac i ti odmah znas da nalazis manu a sam ne umes da napravis ni najprostije korekcije u ritmu! E,pa stvarno!
Boban010 je offline   Reply With Quote
Star 08.05.2013, 11:15   #2
LAsER
Ovaj baš voli da kuca

LAsER's Avatar

Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
LAsER befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Bobane: nigdje veze to što pišeš, nisam pljuvao mu po SET-u pa da tako reaguješ, SET je dobar i da ju se iskoristiti ritmovi i par boja, da je sve sjajno nije, to zna i Makso. Svaka mu čast što je postavio na download.

Imam nekoliko boja koje sam pravio a htjeo bi da dodam na taj SET i postavim na download, ali očigledno se ne mogu kombinovati iz dva različita SET-a boje, nego se moraju ručno prekucavati performanse, šteta.

Btw. ne znaš ni ti osnove programiranja ili dizajniranja aplikacija pa opet možeš dati svoj sud jel nešto lijepo ili funkcionalno za sebe
LAsER je offline   Reply With Quote
Star 08.05.2013, 15:41   #3
Boban010
Zaludan vladika

Standard

Nigde nisam napisao da si "pljuvao" po setu,ali da nisi apsolutno zadovoljan to je ocigledno.Sad pises "nije sve sjajno a to zna i Makso".Otkud ti znas da li uopste moze bolje da se uradi od ovoga?Mozda sama klavijatura nema mogucnosti da se uradi bolje.Uostalom ako mozes bolje izvoli,uradi pa podeli drugima,ili jedino znas da kopiras i prepises?I sta ce tebi set za Roland GW8 ako klavijaturu prodajes,da ne kazem poklanjas?
"Svaka mu čast što je postavio na download".Samo je ovo trebalo napisati!
Mogu i ja da kritikujem neku aplikaciju iako,pretpostavimo da ne poznajem osnove programiranja,ali ce moja kritika biti irelevantna bez bilo kakvih argumenata.
Nemoj ovo da shvatas previse licno,ima ovde mnogo njih koji ne umeju nista sami da naprave na klavijaturi ali zato umeju da opletu,"Djokin set mi je super on je best,ja sam peglao Perin set,kad bi mogo da izvadim boje iz Mikinog seta samo mi one fale da moj set bude najbolji",itd...I onda nastaju horor ili frankestajn setovi sa zvucnim imenima:Armagedon set,Pakao set,itd...Pa onda ide "navali narode,jos malo pa nestalo,cena prava sitnica".
Samo sam hteo da pokazes vise postovanja i zahvalnosti,makar ovde na forumu,a sta ces da mislis ili kazes negde drugde,tvoja stvar.
Star 19.05.2013, 13:42   #4
LAsER
Ovaj baš voli da kuca

LAsER's Avatar

Registrovan/a dana: 21.05.2008
Mjesto: Tuzla
Godina: 38
Downloads: 5444
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 38 puta u 32 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x
LAsER befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od Boban010 Pokaži Post
Nigde nisam napisao da si "pljuvao" po setu,ali da nisi apsolutno zadovoljan to je ocigledno.Sad pises "nije sve sjajno a to zna i Makso".Otkud ti znas da li uopste moze bolje da se uradi od ovoga?Mozda sama klavijatura nema mogucnosti da se uradi bolje.Uostalom ako mozes bolje izvoli,uradi pa podeli drugima,ili jedino znas da kopiras i prepises?
Ne znam šta si planuo toliko, da je SET dobar, jest, da može bolje, naravno da može. Ako misliš da ne može, žao mi je.

Citat:
I sta ce tebi set za Roland GW8 ako klavijaturu prodajes,da ne kazem poklanjas?
I dalje radim na GW8, tako da suvišno ti je pitanje šta će mi SET.
A to da je "poklanjam", to si u pravu, da je bila ovakva ponuda kada sam je ja kupovao, eh.

Citat:
Mogu i ja da kritikujem neku aplikaciju iako,pretpostavimo da ne poznajem osnove programiranja,ali ce moja kritika biti irelevantna bez bilo kakvih argumenata.
Čim koristiš neku stvar imaš pravo i da daješ kritike, da li to bile pozitivn ili negativne. Kako će ko koju kritiku prihvatiti, do osobe je koju je primi. Ja i nisam napisao ništa konkretno šta je loše nit šta je dobro (ima ih više nege dovoljno pozitivnih stvari), tako da i nije neka kritika, jer je previše opšta.

Citat:
Nemoj ovo da shvatas previse licno,ima ovde mnogo njih koji ne umeju nista sami da naprave na klavijaturi ali zato umeju da opletu,"Djokin set mi je super on je best,ja sam peglao Perin set,kad bi mogo da izvadim boje iz Mikinog seta samo mi one fale da moj set bude najbolji",itd...I onda nastaju horor ili frankestajn setovi sa zvucnim imenima:Armagedon set,Pakao set,itd...Pa onda ide "navali narode,jos malo pa nestalo,cena prava sitnica".
Samo sam hteo da pokazes vise postovanja i zahvalnosti,makar ovde na forumu,a sta ces da mislis ili kazes negde drugde,tvoja stvar.
Ne možeš ti naređivati nekome šta će ko pisati po forumu, ako si imao loš dan, pa te nešto komentar moj pogodio, žao mi je. Bolje da je ova tema išla u pravu "Makso šta misliš da popraviš ovo i ovo na SET-u" nego da se mi nastavimo dalje prepirati, više bi to kolegi pomoglo.
LAsER je offline   Reply With Quote
Star 19.05.2013, 13:52   #5
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Nigde nisam napisao da si "pljuvao" po setu,ali da nisi apsolutno zadovoljan to je ocigledno.Sad pises "nije sve sjajno a to zna i Makso".Otkud ti znas da li uopste moze bolje da se uradi od ovoga?Mozda sama klavijatura nema mogucnosti da se uradi bolje.Uostalom ako mozes bolje izvoli,uradi pa podeli drugima,ili jedino znas da kopiras i prepises?I sta ce tebi set za Roland GW8 ako klavijaturu prodajes,da ne kazem poklanjas?
Podrzavam ovaj jako umereni post kolege @Bobana010 i da sam ga ja pisao bio bi mnogo ostriji kolega @laser.
Drugo,imam direktno pitanje za admonistratore sajta da li si ti povlasten i da imas pravo ovde na sajtu da u potpisu postavljas oglas.Zamisli kad bi sad svi svoje oglase postavili u svoj potpis na sta bi sajt licio.

Bez ljutnje ali mislim da nije u redu da se raspravljas sa kolegom Bobanom na ovaj nacin na koji si poceo.
Boban010 (19.05.2013)
Star 19.05.2013, 23:38   #6
Boban010
Zaludan vladika

Standard

@Nesaband
Ma pusti druze,ne vredi.....
Star 21.05.2013, 16:40   #7
makso68
Odomaćeni član

makso68's Avatar

Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 57
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
makso68 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Drugari,žao mi je što je moj set izazvao ovoliku polemiku.Nije mi to bila namjera.Takav je,kakav je.Da može bolje-MOŽE.Da možete i Vi postaviti nešto na download-MOŽETE,pa da Svi imamo puno bolje setove.Iskreno,ja klavijaturu jedva da koristim,a da bih volio da bolje zvuči-VOLIO BIH!Pozdrav svima!!!
makso68 je offline   Reply With Quote
Star 21.05.2013, 21:09   #8
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nisi ti Makso izazvao nikakvu polemiku, niti treba da se osjecas odgovornim na bilo koji nacin. Ti si samo postavio set na download kao demonstraciju onoga sta, izmedju ostalog, moze Roland GW-8 i... to je bilo sve. Sto pojedini clanovi imaju svoja veoma cvrsta misljenja ili mnogo prije, predubjedjenja o samom instrumentu, to je njihovo pravo ali moze biti i problem. Specifikacije GW-8 su vec nekoliko puta postavljane i one govore dosta o tom aranzeru, tako da je besmisleno ponavljati ih po ko zna koji put. Kome i poslije svega toga nije jasno da GW8 sa svojih 256MB Sampling ROMa moze, po pitanju kvaliteta sounda, da parira bilo kojem aktuelnom top aranzeru konkurentskih proizvodjaca, njemu ne vrijedi dalje ni objasnjavati, niti mu dokazivati da u kreaciji nekakvih sopstvenih sounda, veliku ulogu igra i "faktor covjek" a vrlo cesto i presudnu, ukoliko instrument zaista nudi i vise nego pristojan zvucni materijal, kao sto je to nesumnjivo slucaj sa GW-8. Ocito je da se diskusija nepotrebno rasplinula i rasprsila, tako da je ostala u vrlo labavoj vezi sa nazivom teme, pa bi je trebalo polako vratiti na pravi kolosijek i obavezno ostaviti neosnovane i neargumentovane kritike po strani jer su upravo one te koje prouzrokuju posve suvisne tenzije.
tranzit je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
pitanja, roland gw8, utisci

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 16:57

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije