|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 232 puta u 203 Postova
![]() |
Ma BK5 generalno ima dobar zvuk ali meni je problem manjak funkcijskih tastera kao i tasteri sa duplim funkcijama.Bio bi red da sad naprave BK8(BK9 61key) kako bi se niz nastavio(G800,GW8 i logicno bi bilo BK8).
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Citat:
[IMG]http://dc613.*******.com/img/_agad48s/s3/0.4491904543559744/Roland_2.jpg[/IMG] Promijenjeno od AcaG600 (20.05.2013 u 20:59 sati) |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 232 puta u 203 Postova
![]() |
Prvo je izasao BK5 pa onda BK3.Ne bi me uopste iznenadio sad jedan BK8!
![]() Ovaj BK9 je vise za "budzovane" ili "kapitaliste" a novi BK8 bi bio za sitnu boraniju poput mene. ![]() Pozz.... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Eeee bre Vi Piroćanci samo na pare mislite....Batko, nije baš sve u parama....Xexexe
Pozdrav za Pirot
|
|
|
#5 |
|
Stvarno kod kuće
|
tako je,ima nesto i u novcu
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 337 puta u 313 Postova
![]() |
@AcaG600,G serija je odavno istorija za Roland.E serija je takodje proslost za Roland.BK serija je potpuno drugi koncept aranzera i tesko da ce da propadne.
Jedino mi Balkanci volimo da guramo lose semplove u Korga i da budemo zadovoljni takvim semplovima.Sreca pa ja i jos poneki retki clanovi ovog foruma mislimo drugacije. Nije iskljucena ova @Bobanova prica da Roland napravi BK-8 sa 5 oktava i da mu cena bude malo niza. Boban kad dodje do jednog primerka BK-5 nece mu trebati ni BK-8 ni BK 9.On ce od njega da napravi cudo nevidjeno,videcete.Bice to Roland BK 105.
|
|
|
#7 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Pitanje za Nesu i poznavaoce Bk klavijatura, tacnije Bk5. Imam recimo jednu perf. listu, na brojevima od 1 do 50, ili 1 do 100, imam sredjene performance sa naravno 50 ili 100 ritmova, i sa po 4 boje na OTS - u, i ostalim parametrima. A recimo na brojevima od 50 pa nadalje, ili od 100 pa nadalje do max. 999, imam sredjene performanse sa bojama, tj. sa 4 boje po jednoj perf. (ritmovi su u ovim performansama nebitni).
Izaberem perf. 1 (Rumba), imam 4 boje na raspolaganju, ukoliko zelim neke druge boje osim tih cetri, zadrzim neki od tastera za grupe ritmova, ritam se zakljuca (Da li u tom slucaju zakljucava i efekte tog ritma), aktiviram taster "numeric" i jednostavno otkucam odredjenu performansu (Primer: 67 - Organ wah wah) pa enter. Da li, da bi ukucao broj performance, moram prvo pritisnitu taster "perf. list" pa onda kucati, ali direktno pritiskam taster "numeric" i biram? Druga stvar. Jednostavno pokrenem perf. 3 recimo (dvojka), odmah zakljucam ritam, otvorim performance listu, i u toku svirke ona stoji otvorena dok god sviram u tom ritmu, a ja numerickim tasterima menjam boje, kad pozelim promenu ritma, samo otkljucam ritam, izaberem performansu, ponovo zakljucam i nastavim sa biranjem boja i sviranjem. Da li su ovi postupci koje sam opisao moguci, da kazem ispravni? |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|