|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
@Vex
Tako je Vex, tako i nikako drugacije. Imas potpuno pravo, ama to nikako da shvate ovi momci kojima je svako smece dobro ili bar upotrebljivo, samo da ne moraju sami da urade jer taman i da hoce, ne znaju, a to je vec nepremostiv problem. @iljusin Momak, a da prestanes sa tim prozivkama, postaje dosadno, ponavljas se sinovac bez potrebe. Slicnih clanova i kojekakvih provokativnih postova smo procitali na ovom forumu bar stotinak, pa nam i nije nesto posebno interesantno tvoje piskaranje. Ako bas imas toliko veliku zelju da cujes kako to radi "omladinac" tranzit, nadji temu sa demo snimcima gdje sam svojevremeno postavio par snimaka u razlicitim uslovima rada, pa tamo to sve fino poslusaj, ama unaprijed da te upozorim, ne radim na konvencionalnim aranzerima odnosno instrumentima uopste, niti sa nekakvim setovima (ko im samo izmisli ime) vec na sasvim novim i jos nepoznatim (bar ne nasiroko) sistemima. Mislim da ce ti biti bar od male koristi, a i nece biti vise potrebe da me pozivas na "dvoboj", premlad si da bi to sebi mogao i trebao da dozvolis. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|