|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
-Vidim da posedujes neke vestine u vezi elektronike, pa probaj da odlemis taj trafo, pregledas i ocistis kontaktne nozice i ponovo ga zalemis. Takodje, prelemi sve kontakte na toj ploci!
-Preporucio bih i zamenu svih elektrolita (nije skupo) sa te ploce, radi preventive. -Mislim da taj trafo nema oznaku, jer je namenski a pri narudzbini koristi se neka od ove tri kodne oznake (ne znam tacno koja), pa postavljam sve tri; RIL0001200 Primarno napajanje RIL0001145 Napajanje ploce RIL0001210 Napajanje izlaza
Sledeći član vam se zahvalio rale za ovaj koristan post: | Jaki (30.05.2013) |
![]() |
#2 |
Veliki prijatelj sajta
Registrovan/a dana: 01.08.2008
Mjesto: Pljevlja
Downloads: 1290
Uploads: 2
Rekao HVALA: 81
Zahvalili mu 17 puta u 17 Postova
Instrumenti: Pa 3x,fantom x6
Interesi: Svasta nesta
![]() |
![]()
Rale i ktisljar,najsrdacnije vam se zahvaljujem na brzom odgovoru i volji da pomognete.
Sjutra cu da uradim ovo sto ste mi preporucili,a kondenzatore cu da porucim.Trafo takodje,snaci cu se vec. Ja razumijem stvarno da i serviseri treba da rade ljudi i da imam negdje blize dobar i ekspeditivan servis,rado bih i platio nego se mucio. Zalosno je da u Crnoj Gori nema jednog jedinog servisera za ovu vrstu uredjaja ili ga bar ja ne poznajem tako da se moramo snalaziti. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|