|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
I ja htedoh napisat ovo sto je napisao Vunimrav... turcin je rastavio yamahu na atome i to se zove pokazivanje pomocu kojeg ce se neodlucni kupci sigurno odluciti. A onaj nas ko mrtav konj, da ti se zgadi i klavijatura i sve...
Inace, sto se tice Berta, i ja sam veliki postovalac njegovog lika i dela, i gledam njegove prezentacije u jednom dahu, pravi covek na pravom mestu, nema sta! P.S: zaboravio sam i na Toma Langa, koji je maestralno prestavio vocal harmonizer na pax3, meni licno jedan od najomiljenijih videa. Ovo treba poslusati na malo kvalitetnijim zvucnicima
DOK NE PROBAM LAVETINU ZA MENE JE PRASE CAR ZIVOTINJA! Promijenjeno od yamahapassion (10.06.2013 u 13:54 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Dodajem još jednog prezentatora koji svoj posao radi vrhunski, Michel Voncken. Slušao sam ga u više navrata u živo na Musicmesse i tada je cjelokupni doživljaj još bolji. Kod Michela mi se sviđa što ima sve komponente dobrog demonstratora, vrhunski svirač, specifičan nastup i komunikacija s publikom, a pored toga je ugodan vokal.
Ako imate živaca pogledajte njegov cijeli video od sat i dvadeset minuta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Nemojte da se palite ovim prezentacijama,sve je to predstava za potencijalne kupce.To sto neko vise ili manje gestikulira u toku svirke nije nikakvo merilo njegovog muzickog umeca.Oduvek je bilo i bice majstora sviraca i majstora zabavljaca...
Cisto primera radi meni je ovaj prvi izvodjac kojeg je Makso postavio toliko agresivan da umalo nije polomio klavijaturu a vise je mrdao prstima nego sto je tonova pritisnuo dok mi je onaj Peter Blablaprezime bio i komican jer sam u jednom trenutku pomislio -Sad kad ga odvrze ima da pootpadaju nosesa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Hahahaha... Bobane, dobro si ti to sve zapazio, ima dosta istine u tome sto pises. Treba to sve malo relativirati... pa mi smo upravo ljudi koji se bave tim poslom i mi bi posljednji trebalo da "padamo" na taj show-fazon, mada ima i veoma dobrih sviraca medju prezentatorima. Na primjer, poznajem pomenutog Michela Vonckena licno, vec dugi niz godina, on je zaista dobar show-master kada se radi o prezentaciji Yamahinih instrumenata ali... nekakav posebno ili vrhunski kvalitetan muzicar i nije. Turcin sa prvog snimka je veoma virtuozan i precizan muzicar ali je i dobar Demonstrator, sa puno gestikulacija, koje mogu u ovom poslu biti alfa i omega uspjeha, mada ne bi bilo na odmet da se Yamaha malo vise potrudila oko enterijera u kojem je sniman demo, a mogla je i muzicara malo drugacije da obuce za ovu priliku. Sve u svemu, to je show biznis i u njemu ima i dobrih i manje dobrih, kao i u svakom drugom poslu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Uh brate pa ovaj turcin neda brljavi samo puca ovakvih ima na kilo kod nas,nauce 20 stvari pa pocnu da tezgare.Hahahahah sto rece Boban mnogo agresivan tip a tamo de treba dase cuje on ima lepak sintelon na prstima.
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Tako je bata Nele,i mene nerviraju takvi muzikanti tipa "mamo mamo ja sam majstor".
![]() Ali ovaj Peter mi je ubedljivo favorit!U jednom trenutku se cak malo i pridigao da sam pomislio gotovo je,pocepa gace!Mada dobar je muzicar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova