|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozdrav Drustvo!
Evo da se i ja nadovezem ponovo na ovu Temu,nije me dugo bilo! Sto se tice konfiguracije za neki PC, sa kojim zelite da radite Produkciju na visokom nivou a da ipak nekosta "puno novaca"ja bih vam preporucio gospodina "tranzit" Bavim se audio produkcijom nekih 15-tak godina,uglavnom sam dosad sebi sam sastavljao konfiguraciju za svoj sistem. bilo je tu svega,ali nikada stabilnog sistema! Vadio sam informacije sa raznih sajtova,kako optimirati sistem,sam operativni sistem pa sve ostalo. Onda mi je prije nekih mjesec dana puko film,jer sam imao zakazane Termine u Studiu i pocela masina da me zeza. Obratio sam se gospodinu tranzit i trazio ponudu! Dobio sam AUDIO PC,koji nema kupiti na svakom cosku. Mogu slobodno da kazem,da trenutno se ubrajam u vlasnike najboljeg AUDIO PC ovog vremena! Pored same Konfiguracije sistema(koja je HIGH END),sam dobio MORE virtalnih instrumenata po mojoj zelji,a svakako da je i tranzit ubacio i svoje favorite. Znaci masina "UPALI I RADI" Sta hócu da kazem:Znaci,probao sam i sAm i nisam bas neki LAJIK,ipak sam na kraju odlucio da prepustim taj dio posla(mislim na konfiguraciju)ljudima koji to rade Profesionalno,i moj izbor je pao na gospodina tranzit i mogu reci da sam jako zadovoljan Hvala @tranzit za ovaj "SVEMIRISKI BROD" koji si mi napravio. Veliki Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Najbitnije je da si ti dobio ono sto ti je trebalo i da mozes maksimalno da se posvetis komponovanju, snimanju i produkciji, a ne konstantnom "cackanju" po nekakvom kvazi-kompjuteru kod kojeg uvijek nesto "skripi". Na tom Trans Audio "svemirskom brodu" koji si dobio, a radi kojeg s pravom smatras da se ubrajas u vlasnike najboljeg Audio PCa ovog vremena, sigurno nece nista da "zaskripi". Sretan rad, puno projekata i jos vise novca !!!!!
Promijenjeno od tranzit (18.06.2013 u 02:50 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
To je prvi Trans Audio na forumu ?
Ćestitam ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nije prvi, mada nije ni bitno. Kod tog Trans Audo sistema se radi o jednom od najkompleksnijih studijskih sistema koje uopste radimo, sto znaci da je prioritet stavljen na produkcioni i postprodukcioni studijski rad jer se Mico23 i bavi iskljucivo profesionalnim Recordingom.
Promijenjeno od tranzit (18.06.2013 u 08:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|