|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kolega Zeljko je tek presao na klavijature dosad je svirao harmoniku i midi putem vukao boje sa aranzera,tako da kako se snalazi je cak i fenomenalno za pocetak,leci ce to sve druze samo treba vremena,sto se tice pevanja ja sam radio sa Tomom u Kumu jedno 4 meseca
i do sada bolju kopiju nisam cuo,cak njegov brat nepeva toliko slicno,sve u svemu Zeljko samo napred druze veliki pozdrav iz Berlina.
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Zeljko,bolje da fatas neke zenske,a akorde neka fata neko drugi.
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Bas tako heheh..Postavio covjek dva snimka koja je vjezbao i vjezbao godinama a ja 100 do sada i dosao nekom da soli pamet
![]() Dodato: Ustvari ne mora Niko ako nece Dodato: Znaju i ptice na grani da sam ja amater i da ne sviram svaki dan i ne spavam sa klavijaturom Promijenjeno od zeljko (19.06.2013 u 11:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zeljko smiri se, nije covjek nista lose rekao, rekao je kako misli, nije te vrijedjao, cak ti je napisao kako mu se svidja tvoja boja glasa i citav zvuk opcenito. Ne moras odmah da planes kad neko napise neku kritiku. Ja vise volim da mi neko napise Dell barabo jedna, to i to ti ne valja, to ispravi, to bolje odsvira/otpjevaj, nego da mi kazu bravo majstore sve je perfektno
![]()
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ja sam skroz miran.Rekao sam samo svoje misljenje jer znam da je komentarisao samo zbog Toga sto je tako pisao u Vunimravovom demo snimcima i ja mu tamo rekao isto svoje misljenje.A rekao je da njegovo pjevanje je daleko od dobroga i nista vise.Poslije je dosao u moju temu da pronadje greske a da nisam komentarisao u vunimravovom demu nikad ne bih dosao u moju temu.Moja tema je tu 2 godine.Zasto prije nije dao neki komentar?Ma necu vise ni stavljati nista ovdje niti mi trebaju savjeti kao sto ovaj kolega daje.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Zeljko druze samo opusteno,sviraj ti nama i pevaj i najvaznije uzivaj.
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ma necu vise nista postavljati a moju temu ako nekom smeta moze i da se obrise isto tako kao sto je bio slucaj jednom vec pa sam zamolio Vaxtera da mi otvori ponovo..Hvala mu na tome jos jednom,samo vidim da ovo ne vodi nicemu.Ima mozda i pravo Namrgodjeni mnogi hvale jedni druge iz neke prijateljske veze a mnogi nece ni da komentarisu kad nesto valja,samo dodju kad treba da se nesto svete itd.Ja sam sa ovim zavrsio u ovoj temi i nije mi potrebno da se svaki put prepirem u njoj..Poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|