|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
nedime sto zajebavas coveka?? jbg....ovo nema smisla jebo ga ti...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne zajebava ga,nego je vec ovo postalo mnogo smesno koliko puta je bila ovakva tema.
Vec moj papagaj zna sve o ovim klavijaturama. Treba pretraziti malo ovaj forum i sve ce biti jasno kao dan.
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
pa jbg..moze se to i fino reci da se pretrazi...znam i ja da je pun forum ovakvih tema...al jbg...
upravu si i ti ...ali ja mislim da bi trebalo fino reci coveku sta i kako i tacka... pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Dobro onda cu samo kratko reci da je PA800 bolji(jedino sto je plasticno kuciste i lose dirke).
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
Cao kolege,ja se izvinjavam ako sam postavio isto pitanje ako je vec neko ranije postavio isto pitanje , ali ja nisam nasao bas tu temu izmedju te 2 masine!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
da to je najbitnija stvar hahaha
dirke i nisu lose ja sam mislio isto kada sam ga probao prvi put sad je vec druga prica sto se tice dirki izuzetno je brza dirka sto je verujem dosta bitno i nije teska ako nekom smeta kuciste onda je uvek tu PA2X ako je neko spreman da da za kozmetiku 1000 €
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Stvar mog neukusa, verovatno ... ali klavijatura sa zvucnicima ... ma koliko to bilo korisno u nekim slucajevima, deluje kao klavijatura koju si kupio na buvljaku
![]() Obozavao sam moj stari Poly800, bas zbog toga sto nije imao zvucnike ![]() A kvalitet tipki mi je PRESUDAN u izboru klavijature... i kuciste je dosta bitno, ali tipke....
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Neznam po koji put da to opet kažem,al oni fabričku zvuče isto,PA800 ima lošiju tipku i plastično kučište (ovo je več i kolega KUKI naveo) i ima proširenje do 128MB rama, osobno nije mi praktičan za svirku jel mu je raspored tiki (dugmića) totalno sjeb...,PA1X ima bolju tipku, bolje kučište i proširenje 32MB rama, a raspored tipki (digmića) je lijepo napravljen-praktično i dobro složeno (brzo snalaženje) dalje je po tvom ukusu.
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
i nisam bas dobio odgovor dal se moze ubacit cd-citac u pa800
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, pa1x |
Alati tema | |