|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Podešavanje efekta na Stylu se ne odnosi na sve Stylove. To nema smisla i ne bi bilo dobro da je tako.
Ali da preciziramo stvari jer meni nije jasno što stvarno želiš. Da li podešavaš DSP za neki part u Stylu (ACOMP, BASS, PAD ...) ili želiš da DSP djeluje na zvukove u desnoj ruci (RIGHT 1, RIGHT2, LEFT)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja pokusavam da namestim generalno podesavanje za ritmove, znaci ako sam tu podesavao tamo block: DSP1 category: dynamic i type: mpband (tako nesto ne secam se tacno bas) pored tog DSP1 pisalo je u zagradi RHY2 dakle ovako je izgledalo Block: DSP1 (RHY2) i onda sam to memorisao na user1 (imao sam tri ponudjena, dakle user1, user2 i user3) i sacuvao sam to kao DSP1 COMP. I mislio sam da kad to uradim da ce mi to biti podesavanje za sve ritmove jer kad sam to zavrsio stvarno se velika razlika primetila u odnosu kad nisam uradio ta podesavanja. Nadam se da sam sad malo bolje objasnio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Radiš sve kako treba, barem ako je ovako kao što si opisao.
Međutim, taj efekt koji su pohranio u USER1 pod imenom DSP1 COMP ne možeš automatizmom prodružiti svim stylovima. Morat ćeš to odraditi "ručno", pojdinačno za svaki Style. To je i logično, barem s muzičke strane gledano. Zašto ti ne upamti postavku DSP-a nakon promjene Styla? Jedino logičko objašnjenje je da nisi završio pohranu styla do kraja. Provjeri to da budeš siguran. I ponavljam ti moju opasku iz posta iznad - bez obzira što vizuelno ne vidiš da je RHY2 pridružen tvoj USER1 (COMP), on bi trebao biti u funkciji i djelovati na part sa svim promjenjenim parametrima. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | formula95 (25.06.2013) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Odradicu sutra sve ponovo, nije do toga sto ste napisali u prethodnom postu jer se tacno cuje razlika kada style radi sa namestenim DSP1 COMP i kad vrati na staro. Hvala puno na odvojenom vremenu!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|