|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
znam na sta ciljas, tamo bi ja to sve napravio isto, samo sto se ja bojim tih stvari, rack znam da nece zastopat nikad, osim ako ne stane struje, sigurniji mi je. (ili ako neki napon ga ne odvali bukvalno receno) onda nist imam drum i dalje na arazneru haha,
ovo sam poceo da radim pre par dana, do sad mi je sve bilo klasika, jedan kanal i na njemu drum, a u drum kit u globalu izabrani udarci kick , snare i ostalo, i sve islo stereo na mix, sad iz ovog radim studijski, kad skontam i onako ne koristim nista vise osim dva kanala drum i bas, jest zajebano, ode vreme, al bolje je 10x, od onog klasicnog. ![]() Dodato: evo isprobao, snimio snare wav na disketu, ubacio u Rack, Load i nece!! File contains usupproted data!! mamu mi lopovsku!! i kako je on namenit za studio? covek treba potrosit vek dok ubaci u njeg materijal, mono a stereo da ne pricam
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (27.06.2013 u 17:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Jedan kvalitetan Audio sistem ce jos redje da "zastopa" pa taman i kod nestanka struje. Za sve postoji rjesenje. Vjeruj mi na rijec da je dobra audio masina manje podlozna nekakvim padovima nego aktuelni top aranzeri. Uostalom, uskoro ces moci i da vidis i da cujes to na djelu. Medjutim, da odmah razbijem iluziju, to nr moze da se uradi u domacoj radinosti. Kvalitet uvijek ima svoju cijenu.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | branoy (27.06.2013) |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
verujem ti, fora je sto i ovo ne nosim na sva mesta, nego samo gde fino i kulturno, gde sam udaljen od masee, to jest na jedno 40 posto svirki, i manje,
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|