|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Čitaj pažljivo, ponovit ću još jednom.
Napravi dvije registracije. Prva će imati postavku za kiticu. Kitica završava i stišćeš STOP. Pjevač ulazi u refren - uuaaoooo, tada pritišćeš drugu registraciju s postavkama refrena. I naravno, u njoj je umemorirana željena Varijacija Styla bez fill in-a (lampica varijacije ne blinka.) Jedino preostaje pritisnuti harmu u lijevoj ruci da ritam krene. Predpostavljam da znaš kreirati registracije. Ako ne, onda si preskočio nabitniji dio na klavijaturi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
znam rza registracije i to
ali sam mislio da moze da se negde u postavkama to iskljuci. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Možda ti se čini da forsiram bez veze ... ali mi ipak nije jasno. Samo s jednim pritiskom riješavaš sve što ti je potrebno. Ne može jednostavnije, ne znam kakva ti je postavka potrebna. Postavka koja sama mijenja Varijaciju ritma?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
ne nego kad je ritam ugasen a pritisnem varijaciju da se ne pali prelaz nego da odmah prebaci na varijaciju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Imaš tri opcije.
1. prije prebacivanje VARIJACIJE isključiti AUTO FILL IN 2.s upaljenim FILL IN-om pritisnuti dva puta novu VARIJACIJU kako se prelaz ne bi aktivirao. (Rekao si da ti to ne odgovara). 3. Napraviti REGISTRACIJU u kojoj je pohranjena željena VARIJACIJU bez uključenog fill in- a, dovoljan je samo jedan pritisak i dobivaš ono što želiš Postoji opcija da Registraciju kontroliraš pritiskom na nogu (REGISTRATION SEQUENCE) . Može se odrediti da kada završi jedna registracija (kitica) sa funkcijom STOP da se automatski uključuje slijedeća (refren). To bi ti možda odgovaralo ali za to treba imati nožnu pedalu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
hvala ti puno na iscrpnim odgovorima radit cu ipak da 2 puta pritisnem varijaciju.
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nabavi MFC-10 i rijesio si sve moguce i nemoguce probleme kada je u pitanju upravljanje Styleovima na Tyrosu. Jeste izdatak ali vrijedan svakog centa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|