|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
moje misljenje je da behringerove zvucnike zaobidjete,behringer miksete ove xenyx 1204fx,i ub1222 nisu lose,imam i dan danas i jednu i drugu nikad me nisu izneverile ni na jednoj svirci,efekti im bas nisu kao na PM ali zavrsavaju posao,ali behringer zvucnici imao sam ih i nikad vise,Ev sx200 ili sx300 ili Zeck zvucnici su stvarno kvalitetni.a one miksetice sa oznakom usb zaobilazite u sirokom luku.
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nema Aco taj USB nisa sa kvalitetom miksera, to je samo predubjedjenje. Sa USBom ili bez, ako mikseta vreijedi onda vrijedi. Ima recimo Behringer najnoviju nseriju digitalnih miksera koji su za svaku pohvalu i jos za pristojnu cijenu, pa onda njihovi studijski monitori iz Truth 3031 serije, veoma pouzdani i vrlo malo "lazu" ton-majstora, pa zatim ADA8000 ADAT interface veoma dobar i vrlo cesto koristen... itd... Nije bas sve kako se cini jer je stvoreno predubjedjenje da je sve sto dolazi od Behringera smece. To nema blage veze sa istinom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nisam mislio u Globalu Behringera,nego za ove zvucnike sto je pitao Behringer B212KXL,ovi nisu za nase tzv Tezge,a ove sto si naveo mozda su super,nisam imao iskustva sa njima.
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
drugari,ja sam bio prvi pristalica behringera,jer za relativno male pare dobijete solidan proizvod koji je u vecini slucaja upotrebljiv..sto bih mogao reci za 70-80% njihovih proizvoda,s obzirom da sam koristio nekoliko njihovih dzidzamidza,i ok je to za te novce,ali iskreno to ne mogu reci i za njihove kutije....danas sam probao begringer b415dsp aktivne kutije,i posteno,ono radi sve,samo ne svira...to se dere ko ludo,ima to neku snagu,ali tona,ma ni u snu,to samo nesto sve prsti, horna mi procuri usi za tih 10 minuta slusanja,bass vrlo neprecizan,mutan,nema punch-a, samo neki neartikulisani basovi iskacu iz nje,srednjaci plasticni do bola,deru se ko ludi,ma ja sam se skroz razocarao u te kutije,a mogo sam da se zakunem da to radi ok za te pare,ali totalno razocarenje...ma ni za monitoring,ni za kucno slusanje....prsti,susti,krci,busterise sto bi reko jedan moj drug,dere se,iskacu karakondzule, sve sve,samo ne svira....moj savet,zaobici pod obavezno....poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Naravno, Behringer pravi i napravio je dosta stvari bez kojih se ne može. Npr DI-box. Jeftiniji nećete naći a da radi kako treba. Ko želi 2-3 puta više para da izvali ima opciju za Dbx-ov DI, mada neke veće razlike vala i nema.
Behringer X32 Powered by Midas - digitalni mikser, bolji za te pare ne postoji. Ovo su samo neki primjeri, neki su i navedeni prije. Postalo je učestalo to pljuvanje po Behringeru generalno, kao što je postalo učestalo uzdizanje Dynacord-a i EV-a, kao da je to vrhunac zvuka na cijelom svijetu. Jeste da ima od Behringera kutija i nekih miksera koji su "Fail", ali koliko para toliko i muzike. Ali mi je žao što su ljudi zbog tog zatupljeni, i uvjereni su da nešto dobro od Behringera, što je stvarno dobro (npr. ovaj digitalni mikser), da je sve smeće, a da pritom nisu to nešto ni probali niti testirali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Neznam za Behringer ali znam 1000% da su dynacord i ev bar za 50% precenjeni u odnosu na to sta dobijes za te pare.
Ja sam poznati mrzitelj tih firmi i to uvek javno kazem. Da ne bude zabune :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Da znas i da jeste, k'o bi rekao, ama tako je. Vrlo rado slusam na Truth 3031A monitorima, iako imampriliku da izaberem i dvadeset puta skupljie. Jednostavno mi odgovara sound i veoma brzo dolazim do zeljenih rezultata u miksu kada radim na Truthu. Monitoring je prije svega stvar navike a daleko manju ulogu ima sam kvalitet monitora. Najvaznije je poznavati monitor na kojem radis ili kako se to cesto kaze, biti naslusan sa tog monitora. Truth je inace prosao vrlo zapazeno kada se pojavio, sto radi sounda (ima 8" zvucnik pa daje meksi sound koji ne umara brzo), a sto radi raznih toolova koje ima na sebi. Sve u svemu, jedan sasvim pristojan monitor za razumnu cijenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|