|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#31 |
Odomaćeni član
|
![]()
Vrlo jasno!!! Svaki ima pravo na svoj izbor!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Kao kod kuće
|
![]()
Tako je,a kolega kabi nek odluci ili hoce laksi i bolje zvuceci sa malo losijom izradom ili tesku i malo losije zvucecu klavijaturu sa malo kvalitetnijom izradom(PA1X nije bas tako kvalitetno izgradjen kao PA1Xpro).
Odluka je samo na tebi,a moj ti je predlog ako imas cesto svirke da uzmes PA800 jer je laksi za transport!
![]() |
#33 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kuki a po čemu je to PA1XPro kvalitetnije izrađen...Zbog kućišta jel?
Pravo da ti kažem poznam mnogo muzičara kolegi kojima kao prvo sinth sa zvučnicima mnogo znači...Mnogi rade po foklorima i ne sviraju na ozvučenje pa zvučnici dobro dođu...A što se tiče težine PA1X iako je manji mnogo je teži od pa1xPro...Valjda zbog "zvučnjaka" a ako hoćemo kvalitet izrade,najkvalitetnije izrađene su Kurzweill klaviature al eto na tu firmo mnogi zaboravljaju...A i ne prodavaju se ovdje kod nas nikako...Al et stvar odluke,neki kažu kako je PA800 smanjena vetija PA2X...Nikad i Nikad...Razlika ko nebi i zemlja al za mnoge je to glomazna klaviatura...A da vas pitam dali je po vašem sad PA2X nadmašio Tyros 2?...Baš čekam odgovore i iskustva...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Po mome i P1X je nadmasio T2, al fakti govore drugacije, nije tako fakticki.
PA2X je to provalio davno i fakticki i svakako. I da, PA800 je smanjena verzija i to ti mogu dokazati nacin na koji hoces. Razlike nisu od nebo do zemlja nego nikakve, vrlo malo, mogu na jednu ruku prsta da nabrojim: 1.67MB-256MB RAM 2.61-76 DIRKE 3.Obicni monitor-Onaj sto se podize 4.Nema direktan TXT access-IMA 5.Nema XLR i DIG.-Ima XLR i DIG. Da predjemo na najvaznije stvari: ROM-SKROZ ISTI! FX-SKROZ ISTI! Guitar Mode-Oba imaju Master EQ I Track EQ oba imaju Ja ne vidim koje su tu od zemlju do neba.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Godfather
|
![]()
Wtf. si sad rekao, majke ti?!?
Napishi na engleskom, molim te, ako ti je lakshe! Ovko vidim samo 5 zasebnih i nebitnih stvari! ![]()
![]() |
#36 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
u realnosti gledano...nedime druže nemoj da se ljutiš ali pre a mjeseci nas dvojica smo se kačili u par temi baš oko toga što sam ja tvrdio da je PA1X-serija nadmašila Tyros,a ti si tvrdio suprotno...E hvala bogu da si konačno izjavio da je PA1X bolji...Obradovo si me...Ali ipak znaš koliko znači RAM memorija...Slično ko kod PA1x i PA800...Ipak PA2 ima CD-rw,MP3,pa još dodatnih stvari i đavola...Sačekaću koju godinu da vidim kojeg monstruma će Korg da razvije kao nasledniuka,pa kad bude verzija sa "zvučnjaci" onda ću da ga kupim...Jedva da sredim PA1X kako dolikuje,već izašla 2 nova aranžera...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
da to je najbitnija stvar hahaha
dirke i nisu lose ja sam mislio isto kada sam ga probao prvi put sad je vec druga prica sto se tice dirki izuzetno je brza dirka sto je verujem dosta bitno i nije teska ako nekom smeta kuciste onda je uvek tu PA2X ako je neko spreman da da za kozmetiku 1000 €
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Odomaćeni član
|
![]()
Stvar mog neukusa, verovatno ... ali klavijatura sa zvucnicima ... ma koliko to bilo korisno u nekim slucajevima, deluje kao klavijatura koju si kupio na buvljaku
![]() Obozavao sam moj stari Poly800, bas zbog toga sto nije imao zvucnike ![]() A kvalitet tipki mi je PRESUDAN u izboru klavijature... i kuciste je dosta bitno, ali tipke....
![]() |
#39 |
Veteran
|
![]()
Neznam po koji put da to opet kažem,al oni fabričku zvuče isto,PA800 ima lošiju tipku i plastično kučište (ovo je več i kolega KUKI naveo) i ima proširenje do 128MB rama, osobno nije mi praktičan za svirku jel mu je raspored tiki (dugmića) totalno sjeb...,PA1X ima bolju tipku, bolje kučište i proširenje 32MB rama, a raspored tipki (digmića) je lijepo napravljen-praktično i dobro složeno (brzo snalaženje) dalje je po tvom ukusu.
![]() |
#40 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jos nesto da dodam u razlici pa800 i pa2...Pa800 u odnosu na Pa2 x pro ne moze da transponuje i ubrzava mp 3 fajlove,cak ne moze ni da ih pusti
![]() ![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (26.01.2008 u 17:17 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, pa1x |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|