|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Mika policajac vraća se ranije sa smene, u 3 noću umesto u 7 ujutro.
Skinuo se i legao u krevet. Žena mu je bila budna. - Miko ljubavi, užasno me boli glava, nisam spavala cele noći. Nemamo ništa od lekova u kući, da li bi bio tako dobar da skokneš do dežurne apoteke i nemoj molim te da pališ svetlo, smeta mi?” Mika malo nevoljno reče "Naravno draga"! Napipa odeću u mraku, obuče se i ode. Dok mu je davao lek, apotekar ga je čudno zagledao i upita: - A vi komšija Miko promenili profesiju? - Ja šta? Ne razumem...? - Pa vidim imate uniformu vatrogasca! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Žena prži jajca na muža za doručak.
Odjedamput muž ulećuje u kuhinju: -PAZI! Sipi još zejtin! Neeeeeeeee! Pržiš gu sve na jednu stranu, će izgoriv. Okreni gi! Okrećaj bre! A be sipi još zejtin. Lele ženo! Lele sve istroši zejtin, kam ti još?! Lele će izgoriv! Pazi ženoooo... PAZI! Reko ti da paziš! Nikad me ne slušaš dok kuvaš! Aber nemaš! Okrećaj gi! Po brzo! Si normalna?! Načisto si vrgnula iz pamet?! Ej bre, posoli gi! Uvek zabraviš da gi nasoliš. SOLI! SOLI!!!!!!!!!!! Žena izbuljila oči i gleda ga kuj mu je sd kompir: -Koje oćeš bre, majmune? Ti li misliš da numem jajca da ispržim?! A muž vu vikai: -Ne, sm sam teja da ti pokažem kako je na men dok vozim! Jedan iz mog kraja ![]() Promijenjeno od ЂолеПФК (03.07.2013 u 16:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kako Crnogorac ostavlja djevojku?
-Zgodan ti bivši. -Koji? -Ja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Dečko: Jel tebi tata terorist ?
Cura: Aa znam tu foru , ko bomba sam jel ? Dečko: Ne , VEĆ SI RUŽNA KO TALIBAN ! -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kupili hođa i pop fiću i dogovorili se da jednu sedmicu bude kod hođe a jednu kod popa.
Prvo je bila kod hođe i dođe pop da vidi kako je fića kad vdi hođu kako reže auspuh i kaze :''sta radis?'' kaze hođa evo sunetim ga. i posle sedmicu dana dođe hođa kod popa, a pop ga poljevao vodom i pita on popa : ''sta radis kaze kad ga ti sunetis i ja ga mogu krstiti!!! dolazi narkoman kuci, krizira i pita mamu: je li kevo da u sobi videla male bele tabletice ? A majka odgovara: Ne sine, a ti onog velikog zmaja u kuhinji Sta je svetsko cudo? -Kad Bosanac osmisli, -Crnogorac sagradi, -Zemunac finansira. Ulazi Piroćanac u bus i pita vozača: - Da li se plaća za cvijeće?- - Ne Piroćanac se onda okrene i kaže: - Ružo, ulazi! Išao Piroćanac da kupi jabuke i pita: Pošto jabuke? Prodavac:Što više kupiš,sve su jeftinije! Piroćanac:Tovari dok ne budu džaba! Šeta se Piroćanac sa devojkom.Prolaze oni pored cvećare i kaže mu devojka: -,,ŠTO LEPO MIRIŠE CVEĆE,,.A piroćanac je upita: -,,HOĆEŠ DA PROĐEMO OPET,,.
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Prodavačica na pijaci viče:
- Černobiljske jabuke, černobiljske jabuke! Prilazi joj čovjek i pita je: - Da li si ženo luda, što spominješ černobiljske, ko će ti kupiti jabuke? - Aaa, kupuju, kupuju, neko za zeta, neko za svekrvu, neko za snaju, kupuju, kupuju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Moram ovo da ispricam jer ovo je za meine vic dana heheh..Sad bas upravo izasao ja na Balkon i zapalio jednu,kad jedan nas zemljak sto stanuje u mojoj zgradi jedna vrata dalje prolazi sa svojim psicem.Vidje mene gore mahnu rukom pozdravi me a inace voli kera cini mi se vise i od svoje zene hehe.Non stop on ga voda i kad god ga sretnem prica nesto o keru i njegovom ponasanju te da je star vec itd.Sad mi dobaci odozdo,posto sam na prvom spratu i dobro sam ga cuo.Kaze nece da spava
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|