|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Eto ja napisem ozbiljno da mozes da dobijes na rate BK 5 a ti se ljutis.Ne mogu da verujem.Samo iz tvojih postova sam ukapirao da ti nemas para a zelis da kupis BK 5.Tvoj post nema veze sa temom u kojoj si ga postavio.Ne ljutim se ja vec samo reagujem na tvoj nacin pisanja.
Dodato: E pa odkud ja znam kakva je tebe muka stisla druze,iz tvog predhodnog pisanja nisam mogao da pretpostavim ni ko si ni kakve te muke muce.Prodaj jednu od tih sprava koje imas pa se javi da ostatak dobijes na rate.Eto ,toliko mogu da pomognem.
Ko rano rani ceo dan zeva. Promijenjeno od nesaband (07.07.2013 u 23:45 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.12.2008
Downloads: 13
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ok opet sory..videh da je za roland bk5 nzm gde bi trebalo da pisem.... moze li neki kontakt telefon ...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne izigravam nicijeg advokata niti ulecem u bilo kakvu vatru.Pitanje ili dilema isto mu dodje jer covek ne zna sta da radi.
Opet kazem,po mom misljenju bilo bi ti bolje da kupis gw8 za 450 eura od kolege Boban010 nego da dajes 750 eura,makar i na rate za bk5.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|