|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 232 puta u 203 Postova
![]() |
Marko je najbolji primer i moze da sluzi kao uzor svima za OneManBand!
Marko bas volim sto si postavio i onaj snimak sto rece Sale da ti bas i ne lezi,ne mora pa sve da bude savrseno a i cisto da mi ostali smrtnici ne bi nabijali komplekse nize vrednosti. ![]() Veliki pozdrav za velikog profesionalca! |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | Marco7 (13.07.2013) |
|
|
#2 |
|
Stvarno kod kuće
|
Zeks,Bobane fala fala
Zveki ako Bog da zdravlja naravno da se vidimo i ovog leta negde po belom svetu Uvek je odlican osecaj videti i provesti neko vreme sa dragim ljudima i pravim prijateljima!Ako prolazite korz Np javi mi ranije pa iskombinujemo neke cevape i tako nesto
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.08.2009
Mjesto: Valjevo
Downloads: 332
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Svaka cast druze sve na mestu...Takodje imam od skoro ve-20...Imao sam i voice works,voice live...od tc ....Al Roland zaista postavlje neke standarde sa ve-20 sam odusevljen.....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Stvarno kod kuće
|
Evo da podelim sa vama novi singl koji sam zavrsio pre neki dan i kome se svidja moze da glasa za ovu kompoziciju pod rednim brojem 8. na ovom linku!Glasanje traje do sutra uvece i kada krece festival a uz put i mozete da komentarisete sta vam se dvidja a sta ne
http://www.starigradfest.rs/index.ph...keta&do=glasaj
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|