|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mobilna telefonija Sve o mobilnim telefonima i njihovoj propratnoj tehnologiji |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Pazi, ja sam imao problema sa baterijom zbog mog načina korišćenja. Ne znači da ces ih ti imati. Ali definitivno nije telefon kojim ćeš se "bahatiti" kad je baterija u pitanju. Pricao sam sa drugom koji ima N4,na primer :kaze da se baterija vise trosi na auto brightness, u odnosu na realno manual osvetljenje. Pre N4 sam imao S3 i zakljucio da mojim ocima ipak vise prija Samoled, iako N4 daje realnije boje. N4 je best buy phone u odnosu cena/kvalitet (snapdragon 600 quad core@1.5 ghz, 2 GB rama, Adreno 320 GPU...poredjenja radi- Isto to ima S4 samo je procesor klokovan na 1.9Ghz) nista ne pucka i krcka sto nije slučaj sa Samsungovom plastikom. Ne secam se da se nešto fon preterano greje. Nema izmenljivu bateriju i dolazi u varijantama sa 8 i 16Gb interne memorije i nema prosirivanja, tako da ako ti je potrebno vise od 12gb memorije, ovaj fon nije za tebe. Nexus ima softverske tastere za navigaciju kroz menije, na sta se takođe nisam srećno navikao... Izgleda da me je Samsung mnogo razmazio
![]() ![]() Pozzz! Sent from S⁴
![]() |
#2 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ovo sam otprilike znao sto se tice tehnickih specifikacija i to mi je ok. Iskreno meni je za moje potrebe dosta i 8gb memorije tako da tu nemam neke velike prohteve... jedino me ovo zbog baterije malo poljuljalo... ti si se pretpostavljam izivljavao na telefonu testirajuci ga do maksimuma, sto i ja volim
![]()
![]() |
#3 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
E,da zaboravio sam da te pitam, sto se tice kamere, da li ima ugradjen zoom... na samsungovom nexusu koji sam imao kamera je bila ok, ali zoom-a nije bilo i to mi je bilo toliko debilno da nisam mogao shvatiti da im je to toliko tesko bilo da ugrade... kako stvari stoje sa ovim nexusom?
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koji, koristite, mobilni, telefon |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|