|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Poslusaj kolege Milan$ i DjolePFK. Naci ces polovni Roland GW8 za 400 do 450 eura, a on je od svih gore navedenih modela (izuzev PA500) daleko, daleko odmakao jer se njegov ROM sa svojih 256MB sampling materijala mjeri sa instrumentima visoke klase. Druga opcija je, vec pomenuti, PA500 koji raspolaze ROMom iste velicine s tim da dodas tih stotinak eura. Sve ostalo, sto mozes nabaviti u tom cjenovnom rangu, nije vrijedno pomena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Mislim da je Gem wk6 ili Wk8 mnogo bolji od mnogih poznatijih aranzere,do duse sve zavisi za koju vrstu muzike,ali za narodnjake tezgaroske je u vrhu.
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
ko sto vecina kaze, u toj cjeni pa 50 sd je ok, ja ga imam i zadovojan sam njime, solidna klavijatura....
@asmir neznam na kojima i kakvima si svirao, ali ja sam uzeo novi i nemam problema s ljepljenjem tipaka kao sto ti kazes...sve radi normalno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2012
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 2
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg Pa80
![]() |
![]()
Ja bih ti preporucio da za te pare, eventualno jos 50 evra da dodas i da uzmes pa80 bez kartice. Ubacis set od pa50 i cepas. Pa kasnije kad pozelis vise samo kupis karticu i zavrsio si posao. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.07.2013
Mjesto: negdje
Downloads: 0
Uploads: 3
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg
![]() |
![]()
Mislim da je razlika da na PA50 SD ako hoces neke fajlove da ubacis lakse je na SD.I nemoras da se mucis sa disketama to je jedina razlika
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio neset za ovaj koristan post: | MarkoB (24.07.2013) |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 20.07.2013
Mjesto: Gucha
Godina: 29
Downloads: 72
Uploads: 0
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA50 SD
![]() |
![]()
Pogresno ste me razumeli, nisam imao nameru da nikoga uvredim, samo sam hteo pre kupovina da se malo bolje informisem sto se tice ovog Korga, ili eventualno ako za te pare ima nesto bolje (naravno da mi se svidja, sto kod GW-ja nije slucaj)
![]() Pod tim "odvratan" (malo je to bila pregruba rec) sam mislio najvise na izgled, a gledam da uzmem neku "popularnu" klavijaturu radi lakseg sredjivanja jer sam uopste za pojam "SET" cuo relativno skoro. Tako da cu da jurim 50-icu SD ili eventualno koji dinar da dodam za neki PA80. Hvala svima na savetima, jos jednom se izvinjavam ako sam nekog uvredio, ne zamerite, svacija pomoc mi je dobrodosla. Pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Imao sam wk 6 i mogu da kazem da je odlicna klavijatura ,samo sto je matora i kvari se cesto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.01.2011
Mjesto: Prilep , Makedonija
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Roland EXR 5s
Interesi: Kompjtere,
![]() |
![]()
pa80 uzmiaj i cepaj za tih para to ti je to zavisi tvoj ukus ako vishe volis korg odma pa80 ako si rolandas uzmi gw8 i cepaj pozz i srecno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ako si pocetnik po pitanju sredjivanja klavijatura,a hteo bi vec da radis neku manju tezgu,za drustvo i slicno,gw8 zaboravi(ako ga kupis plain,tj sa fabrickim ritmovima i bojama) jer nije zahvalan za sredjivanje ukoliko nemas neko predznanje ili iskustvo.Ako imas volje,znanja i vremena da ga sredjujes,slobodno uzmi jer moze dosta dobro da zvuci(poslusaj snimke kolega Boban010 i Laser).
Ako si u fazonu sipaj i vozi,onda uzmi korga.Ako ti to nije max budzet,tj ako mozes da skupis jos nesto para,strpi se i uzmi pa500,ipak je noviji od pa80,koji je mozda tvoja generacija ili pak par godina mladji.Sta god budes uzimao,gledaj da zakines cenu par 5-10 eura,i onda to uplatis ovde kao donaciju za dalji rad sajta,cime dobijas pravo na download materijala potrebnog za sredjivanje tvoje nove klavijature.Nek je sa srecom.
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Mladjo ti si ubjedljivo najbolji diplomata na forumu, a Boga mi i biznismen, opet u korist foruma. Alal vjera !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|