|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
Hehe, Vuni... Samo pijan mogu, jes da podseca ali nema veze sa ovim. Mozda je kompozitor bio inspirisan pa malo drpio, mada, mene nikad ranije ova melodija nije asocirala na tu pesmu do sada
Kolega, ovo je dobro i nije besmisleno, iako ti nadimak asocira na to
|
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio sale_band za ovaj koristan post: | Pointlessly (24.07.2013) |
|
|
#2 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2012
Mjesto: Kladovo/Bec
Godina: 36
Downloads: 97
Uploads: 1
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x Le
![]() |
Hvala Kolegi...trudim se...=)
@VUNIMRAV To je taj deo iz G mola na koj ti mislis... Jeste...refren od pesme ima istu melodiju i istu hramoniju... Ali kolo je starije...to Kolo Ljubise Bozinovica u mladim godinama, i zove se VLASKI BUGI.. evo kolo https://www.youtube.com/watch?v=uSbZNehpNyo Pa posle su BB to izmixovali malo.... @smuchac Jeste u pravu si....Kad slusam i meni mnogo smeta kao da je nesto preglasno... pokusavao sam svasta ali nisam mogao da nadjem sta...zato i jedva cekam da mi neko opere usi sta se tice aranzmani.. kao sto sam rekao, to mi je prvi pravi projekat i iz greske se najbolje uci .. pozz |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|