Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Alati tema Display Modes
Star 25.07.2013, 00:03   #11
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Bar nam kazi sa kime imamo posla.Bar ja jos nisam nigdje o tebi procitao ili nisam vidio ovdje da bih znao kakav si i cime se bavis.Mozda si neki pjevacki eksperta pa sve znas,da ti onda skinem kapu..Pitao bih te rado o tim stvarima da naucim sta je sta u pjevanju da meni a mislim da i drugi bih bili zainteresovani da nesto nauce.Nije dovoljno da kazes samo tako kao sto si rekao da ti ne cujes nigdje falset itd.Danas si preslusavao snimak i nisi nista napisao ali si zato napisao veceras u 10 sati da mi das do znanja da sam pogrijesio kad sam rekao da sam pjevao falset hehe.Zato sam tako reagovao kako sam reagovao i ne ljutim se uopste jer znam da nije bas ni lose ovo sto sam otpjevao a moze naravno i bolje.

Sta ima veze ako sviras samo gitaru.Odsviraj nesto na gitari ili uzmi matricu kao ja pa otpjevaj ,imas pun Internet svakojakih matrica.Kupi Audio kartu i mikrofon i eto ti pa snimaj.
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 17:07

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije