|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Kao kod kuće
|
![]() Citat:
A i30 i G800 su jaci od iS50 i kvakitetniji. Nemojmo ponovo pocinjati,eee bolje da si uzeo....klavijaturu.
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Zna on zasto uzima taj sint posto mi je komsija zna da su mu i ritmovi i boje za sint dzabe i blizu.Pa zasto da se svadja sa belim kruhom.Malo sale ali ipak tako je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Meni je bliži fićko,...
Al jarane nemam ja ništra za Yamahu nit sam je kad koristio...A kolega "Domžalčan"...Sretno kod Yamahe...Ako si stvarno odlučio da je kupiš...Novo je ipak novo a i nisu toliko slabe klaviature,a Fićko je naš MAGACIN za boje i ritmove...Kod njega ima sve živo,samo poželiš...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Super, znaci samo moram da kupim, i da naucim, i to je to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Evo, kupio sam PSR S500. A sad instrukcije molim lepo jer nemam pojma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kao kod kuće
|
![]()
Buraz sretno sa novom klavijaturom.... Pozdrav
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
ZIVEO!!!!!
nek je sa Srecom, i dobro mi sad nauci da sviras pa onda nam da te cujemo tisi nas Pionir |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Pozdrav kolege !
Najljepše vas molim, ali stvarno molim vas ko Boga. Nemojte više stavljati adrese drugih siteova unutar postova kao i e-mail adrese. Pa ljudi dragi već sam umoran od ispravljanja, editiranja i baniranja. Znam da je dobronamjerno i da su to večinom korisne stvari, ali dajte da se već jednom dogovorimo. Sav materijal za kljave stavljajte ako je toliko dobar u download centar (upload), a adrese si šaljite preko private sandučića. Ne bih volio da sad moram "zaratiti" s vas par starih dobrih prijatelja i članova radi "usranih" reklama. Sejoroland, pa zar i ti crni sine ![]() Ajd, vjerujem da neče bit problema. Ispravite to sami, da ne moram ja sankcionirati bezveze opomenom. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
kupim, sta |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|