|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ko sto rekoh sasvim druga muzika. Ali stoji i to da na retkim svadbama koje radim nosim jos vise razglasa. Ne radi to sve vreme na 100%, ali je zato zvuk kod 60% perfektan, fonija ne postoji i tako dalje. Ali to sam ja. Nemoraju svi tako :-) A ako ljudi sede piju i razgovaraju, onda to nije festa uopste nego sedenka :-)
![]() Promijenjeno od MarjanMilosevic (02.08.2013 u 16:57 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Zamisli kako je onom paru gore lejevo, pored boksova, garantujem da nisu ni svjesni da plesu... hahahahahahaha.
To si ti nesto ozbiljno pomijesao i pobrkao a'l da ne zalazimo dublje u tu tematiku. Elem, svirke za stotinak ljudi sa 6kW to je, kao prvo bespotrebno magarcenje i tegljenje, kao drugo, sound nikako ne mora da bude kvalitetniji sa 6kW od onog od 2kW (odakle ta tvrdnja ???????), gdje si to cuo i pokupio. Recimo, najradje za stotinak ljudi radim sa 4 x Bose L2, nijedan ma koliko megalomanski sistem, nece u tim uslovima dati prikladniji sound. Radi se samo o 100 ljudi, gdje je, malte ne i jedan megafon dovoljan. Ispomjerao si relacije ili muziku shvatas na neki svoj, sasvim poseban nacin, sto opet mozda nije ni lose ama je sigurno neprikladno. Promijenjeno od tranzit (02.08.2013 u 17:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ko sto rekoh zavisi od tipa muzike i od zahteva benda/vlasnika lokala. Ovi hoce da kick razara i da pomera dzigericu :-). To i dobijaju.
Mozda je i overkill 9 mikrofona na bubanj :-). Ali kad vole da plate, ja volim i da odradim kako treba. Promijenjeno od MarjanMilosevic (02.08.2013 u 17:12 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Potpuno razumijem poslovnu stranu, tu nema diskusije. Otmes tamo gdje daju. Naravno da ozvucavanje zavisi od prirode same feste ali jedna svirka za stotinak ljudi odredjuje i odgovarajuci prostor, koji takodje diktira u velikoj mjeri, kakvo olzvucenje je prikladno. Zakljucak, te "gazde" su umobolnici, a ni gosti nisu bolji. To se u kultivisanim sredinama svrstava pod tjelesne povrede visokog stupnja sa trajnim posljedicama. Svasta ima na ovom bijelom svijetu... svasta ima... ali nigdje muzike.
Promijenjeno od tranzit (02.08.2013 u 17:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Deep Purple i Led Zeppelin tribute band koji u sustini razvaljuje kako dobro svira. Svi su veoma iskusni muzicari, najmladji je oko 45 godina :-) i naravno kao i svi metalci i rokeri prilicno su gluvi :-). Ali ne zvuci uopste lose i pored toga sto je glasno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|