Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 08.08.2013, 01:39   #1
Amater_svirac
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 25.08.2012
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 20 puta u 20 Postova
Amater_svirac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard tranzit...

Dosta toga si napisao, ne slazem se sa tvojom konstatacijom, iznosis puno detalja koje su stvar tvoje licne interpretacije, na nacin koji izlozio rekle bi se da sve podakte I dokaze imas na vrh malog prsta, a dobro znamo da nije tako. Naravno, da bih te sad demantovao, morao bih da kopam po podacima, da pretrazujem baze podataka o pusacima u kini, udelu troskova lecenja obolelih pusaca u ukupnim troskovima lecenja, profitima osiguravajucih kompanija itd itd, a za to treba mnogo vremena koga ja nemam sa druge strane nema ni potrebe, jer ti verujes u sveopstu teoriju zavere, a moje predjasnje iskustvo govori da sa takvim ljudima se apsolutno ne vredi raspravljati niti voditi bilo kakvu polemiku. Jedino sto se moze uporediti s tim je polimisanje s popom da li Bog postoji ili ne postoji, tako da manimo se corava posla.

U pravu si sto se tice Zeljka, ne vredi mu da baca pare. Ako bude resio da ostavi cigarete, ostavice ih ovog trenutka, ne pomaze tu ni najskuplji tretman, ni akupunktura, ni tablete ni bilo sta drugo.

Eto toliko.
Pozdrav svim nepusacima, pusacima I onima u tranziciji.
Amater_svirac je offline  
Star 08.08.2013, 02:09   #2
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

A meni iskustvo zaista govori da ti nisi sposoban da diskutujes jer si sklon prebrzom kreiranju sopstvenih i karikiranih predstava o ljudima koje uopste ne poznajes. Zar ne primjecujes da se sve vrijeme vise baziras na moju licnost nego na temu. Zaista imam sve te podatke "na vrh malog prsta", a sto se to tebi cini nevjerovatnim, taj problem vec moras rijesiti sam sa sobom a ne degradirajuci i vrijedjajuci mene. Tvoje nepoznavanje materije, a istovremeno silna zelja za diskusijom su vec tipicni oblik koji je poznata kategorija u psihologiji, tako da me tvoj nastup uopste ne iznenadjuje ali to jos uvijek ne znaci da cu ga tolerisati. Nisam nikakav pobornik "zavjerenickih teorija", naprotiv samo sam puki i ruralni realista. Medjutim, trebalo bi da se zapitas, a na osnovu tvog dosadasnjeg pisanja, da li zapravo ti pripadas toj kasti ili klasi ljudi. Nisi sebi uzeo dovoljno vremena pa prelistao ovaj forum i procitao bar pokoji post od ovih silnih hiljada koje sam napisao, mozda bi stekao daleko realniju sliku o meni. Prerano, ishitreno, nadmeno i uvredljivo donosis sasvim pogresne zakljucke o ljudima. Da ova diskusija ne bi presla u vrlo nezgodno vrijedjanje jer si sa tim vec poceo, bilo bi dobro da sa njom prekinemo jer nema potrebe da to za nekoga od nas dvojice bude na kraju i neprijatno i bolno.

Promijenjeno od tranzit (08.08.2013 u 02:11 sati)
tranzit je offline  
Star 08.08.2013, 04:22   #3
Amater_svirac
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 25.08.2012
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 20 puta u 20 Postova
Amater_svirac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard u redu je

U redu je, tranzit, u redu je...

Srdacan pozdrav i odjava,

Prijatno.
Amater_svirac je offline  
Star 08.08.2013, 05:10   #4
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nije uredu, nista nije uredu jer nije uredu nacin kojim korespondiras na forumu. Radi toga je "odjava" veoma pozeljan korak !!!

Promijenjeno od tranzit (08.08.2013 u 05:12 sati)
tranzit je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije