|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
|
Jaoooooo ...... Ne mogu vjerovati..... Covece pitas sta da usmes do nekih 3000 eura.... Evo ti moj savjet ..... uzmi Roland E-86. To je sint koji mozes da imas za 3000 eura. xD AAa.. i da ne zaboravim, ako ti neko ne veruje da nisi nov, Ja ti verujem da nisi. Registrirao si se 2010 a imas samo 18 POSTOVA. Pa naravno da nisi nov, samo je problem u tome sto nemas pravo na download XDDDDDDDDDDDD...... :/
Promijenjeno od Jovan4e (15.08.2013 u 02:16 sati) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
Tako je Jovane i treba da mu kazes, bas mi je drago sto si ga propisno izgrdio, tako mu i treba, bezobraznik jedan.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
|
Pa strasno je ovo .... mozda nisam trebao dati vakav odgovor ali pitanje je bez veze! Pita covjek sta da uzme do NEKIH 3000 eura. Pa za taj novac moze uzeti "cutting edge technology" :////
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
...paaaa bas tu najnoviju i top tehnologiju, nece moci uzeti za 3.000 eura (nedostaje mu bar 20.000) ali dobar instrument moze nabaviti... ama nije u tome bila poenta, nego da si ti njemu napisao to sto si napisao, dosta je vise ovakvih nebuloza na forumu, tako treba sa njima...
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Veteran
|
nek' meni da tu lovu, ja ču mu odsvirat 1 gažu