Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 18.08.2013, 18:29   #1
Boris Nezirovic
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 18.08.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Boris Nezirovic ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard Kako praviti terce na PA800?

Pa za mene je lako napraviti bilo koju tercu ,...Znaci trebas i samo ozes od semplova kao na primer ubacio si multi semplove razne a ti zelis tercu od harmonike kabine a i solo....najbolje je raditi je na user drum kao sto menjas pedale i snare i druge udaraljke ubacis semplove od kabine i iskoristis na svaku dirku samo jedan layer od sounda....radi dinamike na user drum sekciji mozes staviti jedno preko drugog nekoliko semplova ali najlakse je kada uzmete layer 1 panoramu na sredinu i se parametre na sredinu ili nulu....ako radite na primjer adur terce za pjesu :Nije ovo Moja noc rumba....pocinjete od prve dirke na klavijaturi koja je c ali posto se c ne nalazi na A dur skali preskocite C I Ne stavite nista na C1,..../Pocinjete sa Cis1, pa namesto Cis1 Stavljate E, Pa na mjesto D, Stavite F sample i tako dalje citava klavijatura samo tercu,....Razmisljate na prvi ton a ubacujete tercu samo tercu! Kad zavrsite sa tom a dur skalom u terci naravno preskocite sve tonove koji se ne nalaze u terci tako sto cete staviti prazan sample,....obavezno sniite taj terca drum u user drum i date mu ime,...nemojte slucajno koji dio bubnja da ostavite na skali!
E sada idete u performance i nadjete tu kabinu stavite je na broj UPER1, a Drum Tercu na Uper 2,..../i napravite remix malo smanjite tercu i podesite oktave tako da zvuci dobro,....to vam je sve,....ako imate neko pitanje oko seplova, Ritmova itd ja vam hocu i ogu pomoci,...inace sam skoro 15 godina korg ljubitelj i preporucio bih ga svima,...
Boris Nezirovic je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio Boris Nezirovic za ovaj koristan post:
Ziss (25.08.2014)
Odgovor

Favoriti

Oznake
kako, pa800, praviti, terce

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 21:06

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije