|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
Mogli smo otvoriti novu temu za podešavanje vokalista na pa3...stvarno su ga zakomplikovali malo i kontam da će se dosta ljudi uputiti i upoznati sa prisutnim raznoraznim parametrima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
i ljudi kako ja sad da dodam samo malo halla na dobosu,a ne na celoj ritam sekciji? daklem ako imam compresor za ritam na prvi isert efekat,onda ne mogu i drugi insert efekat da koristim za ritam, pa da na drugom isertu stavim hall i saljeg ga samo na dobos,ali ne moze....stavim hall na mfx 1,dodam u fx send na ritam sekciji,a mulja ceo riam u hallu, iako mi je u sound/drum kit za kick mfx 1 send stavljeno na 0, kao da nema uopste efekta na kick i,i svim elementima je send mfx1 stavljeno na 0,samo sam za snare stavio 64,i pored toga,ceo ritam mulja u hallu...koja fora? kako resiti? hvala i pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Evo malo za kolege ritmova za Pa3x... namenskih ( verovatno mogu i na ranije serije Pa..........)
http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz2ueAhAg5B
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|