Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 29.08.2013, 14:46   #3
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Sad nisam imao prilike da probam VA-3, imam VA-5, tj. sa maskom od VA-5, a unutra je VA-7, tako da ti ne mogu bas dam sudjenje, ali ono sto znam je da ima sve isto kao i ostali modeli iz VA serije, s tim sto nema ZIP, ima disk linkove za floppy i 64 ritma koje mozes da pozivas direktno sa floppy-a, nzm sta bi jos interesantno bilo, a da se nezna....Touch screen, MFX, V-Drum, GM2 standard, 128 Polifonija, D-Beam controler, 5 oktava, dirke kao na G600 i slicne (nisu otezane kao na G1000 i slicne - nisu klavirske ; brze su i lake), 4 varijacije, 2 intro-a, 2 Fill in-a, 2 Ending-a, i tako neke stvari....Otprilike je to to....Tasteri svetle, pa je olaksano upravljanje nocu naprimer (zelena, crvena i narandzasta boja) Ima STEREO OUT (L i R) izlaze, STEREO IN (L i R) ulaze, MIDI IN-OUT-THRU, Foot pedal, Foot switch, Sustain pedal, itd. Otprilike se dosta zna i ponovilo, ali eto cisto ako te bas zanima da kazem....Uglavnom, mana je neka operativnost, fale malo tastera, sve je negde po touch screen-u i to, ali sto se tice sounda, iS serija se ne moze poredi ni sa G serijom maltene, a tek ne sa VA....Mozda su boje malo bolje, mada na Korgu X5D gore imam tu cuvenu Ai2 sintezu zvuka, i veruj mi da ponekad samo koristim par boja koje su dobre, V gitare, V drum i to na Rolandu radi, tako da modeli iz mnogo skuplje i naprednije Pa serije moze da mu zavide.....Toliko od mene....Ako treba jos nesto pitaj Ja bih ti preporucio da cekas jos malo, pa da uzmes bar VA-7 ili ovako VA-5 kao sto sam ja naleteo samo sa ZIP-om i imas 128 usera i bice mnogo bolje od VA-3 samo zbog tog floppy-ja.....To ti je neki moj savet.....Ako bas hoces iS seriju, onda samo iS35, i nista vise, mada ti ne bi preporucio Korga u ovom slucaju....Po meni nije za uporedjivanje uopste....Pozdrav

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije