|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Auuuuuuuuu Željko,... jedva sam čekao refren da pustiš glas a onda BAM BAM BAM ... pokidao si je. Od početka do kraja prava uzivancija slušati. Stvarno vrhunski. Molim te,.. snimaj cele pesme... znam znam.. sve što je lepo kratko traje, al daj cele već kada snimaš. Nemoj nas ovako mučiti na kašičicu. Tek sada se čuje savršena boja glasa i tačni tonovi ,.. ma ekstra. Voleo bih da pročitan neki negativan komentar pa da se slatko nasmejem.....
![]()
Sledeći član vam se zahvalio rolandx za ovaj koristan post: | zeljko (04.09.2013) |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
@bogy druze kazi nesto
![]() @rolandx jbg.imam dobar mikrofon kosta cak 80 eura,jedino sto nemam tube cijevi,one sto Tranzit spominje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma ko zna njemu sve izlazi i na mikrofonu od tih 80e,bravo carko.
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Postaje vec pomalo i dosadan, je l' da ?
![]() ![]() ![]() ![]() Dodato: Ispade "duda" od duse... hahahahaha, nije namjerno, mladosti mi, ama mozda mu je i duda ko Mount Everest. ![]() ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od tranzit (05.09.2013 u 03:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Nego Tranzit zasto da se manim sviranja i miksanja ![]() Dodato: @Nele druze treba imati dobar mnikrofon sigurno.Ja nisam jos nikada probao na nekim skupljim da pjevam,prvi put od kako probam pjevanje snimam uvijek sa ovim Sennheisserom e835 S dinamickim Dodato: A ja Tranzit ko ti je taj Mount Everest. Neka planina ili sta ![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (05.09.2013 u 03:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Da bi se maksimalno skoncentrisao na pjevanje i ne gubio vrijeme na sporedne stvari za tebe.
Obavezno se potrudi da sto prije nabavis nekakav kondenzatorski sudijski mikrofon sa velikom membranom. Ako ne znas sta bi uzeo, pisi mi, naci ce se nesto dobro i povoljno. U svakom slucaju ce svaki od tih mikrofona biti par klasa bolji nego taj tvoj Senheiser. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
![]() |
![]()
Ma Imam ja i onaj studijski Beringer B-1 ali mi bude mrsko sklapat stalak i postavljanje mikrofona hehe,ovako ustekam samo kabal i ovaj dinamicki mikrofon pa pjevam..A ja zaboravi reci ovo sam pjevao isto preko slusalica kad sam snimao.
Dodato: Polako ucim pjevanje na slusalice hehe Dodato: Jbg.ne mogu da nadjem matrice a da su sve ovog kvaliteta bar.Imam puno matrica ali sve bez veze odsvirano a i kvalitet sranje tako da nema sanse da se uklopim sa glasom a da bar malo valja Promijenjeno od zeljko (05.09.2013 u 04:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|