|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#10 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
Sta dosadan?Ma lako je danas pjevat kad covjek ima kompijuter,kako je bilo onima prije bez kompa i tehnike pa rasturali Jbg.polako se i ja kuzim u tehniku,kao sto neko rece jednom negdje,danas sve komijuter pjeva,od nikakvog pjevaca napravis ko fol pjevacinu a ne zna se hljeba najest a kamoli da zna sta je nota,tako i ja pjevam a program sve ispravi![]() Nego Tranzit zasto da se manim sviranja i miksanja PozDodato: @Nele druze treba imati dobar mnikrofon sigurno.Ja nisam jos nikada probao na nekim skupljim da pjevam,prvi put od kako probam pjevanje snimam uvijek sa ovim Sennheisserom e835 S dinamickim Dodato: A ja Tranzit ko ti je taj Mount Everest. Neka planina ili sta Ja nadjoh planinu na Google pod tim imenom hahahaha.Pa dobro i duda je ok nije da se hvalim ali jbg.dobro me sluzi ,ja zadovoljan
Promijenjeno od zeljko (05.09.2013 u 04:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|