|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Tehnike i teorija Usavršite Vašu tehniku! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#13 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Kolega,Mladen lav,mislim da kompolikujes bez potreba.Ne poznam trenutno klavijaturu kaoja nema vec negde uradjenu tercu,pa zasto bi je ti sam pravio kad ima za 99%pesama sve vec uradjeno.Treba samo da malo pronjuskas po forumu i ovde ces ih naci!
Ako bas hoces da neku doteras,onda od gotove ispravi samo tonove koji ti trebaju,ali pre toga moras znati bar osnovnu gradju terci a to ne mozes nego nauciti i nije uopste komplikovano.Nauci(a mislim da znas vec) sta podrazumeva interval terca pa ces znati koja ti treba,u stvari koji ton ti treba,a pre toga moras znati dursku i molsku skalu u zeljenom tonalitetu(prepostavljam da i to znas).Promeniti je mozes u programu(mislim da i cakewolk ide)ili u samoj klavijaturi.Ja dok sam imao korgaX5d sam sam prepravljao a mislim da je isti princim i na TR,nisam nikad probao-imam gotove,pa ako neka i ne odgovara za jednom mesecno sviranje te pesma bas i ne moram sa tom da sviram. Uglavnom tranzit ti je dobro rekao,a ti moras reci u kojoj bi klavijaturi pravio a moras naucviti npr:kojo je terca od tona "F" u G-m skali,jednu naucis i primenjivas na sve ostale. Promijenjeno od VUNIMRAV (07.09.2013 u 10:32 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|