|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A moj ti je savet da odvojis klavijaturu na 4 izlaza pa ces se tek onda naslusati dobrog i zrelog zvuka
![]()
#2 | |
Moderator
|
![]() Citat:
![]() ![]() Izbalansirani su mi ritmovi tako da se svi lepo cuju ![]()
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (03.02.2008 u 11:37 sati) |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Auuu tu izjavu nikako nisi smeo da das
![]()
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 1072
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: G1000
Interesi: Sve sto je vezano za tehniku..
![]() |
![]()
Mnogo je bolje na 4 izlaza,tu nema sumnje..mada se dobar sound moze dobiti i na 2 izlaza.
Meni recimo mnogo znaci onaj Graphic 7EQ...njega uvijek stavljam na cijeli style i sa njim sebi dotjeravam kompletnu sliku. Na FX A stavljam Reverb,a na FX B stavljam taj Graphic 7EQ i sendujem ga na max. Onda slusam ritam i lagano stelujem dok ne zazvuci. Nije lose prije toga malo se poigrati sa instrumentima u Easy Edit-u,malo ih pritegnuti...Experimentisi malo sa opcijama Attack i Decay,narocito na bubnju i bas gitari....Cuda se mogu napraviti. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Kljucko ok je taj 7eq,ja ga korsitim dosta za neke stvari ali kod mene nema efekta na bubnju i bas gitari ali je efekat mrak!Moze se dosta uraditi sa njim!E sad jedno objasnjenje zasto 4 izlaza i dacu jedan vanalan primer ali moze se u potpunosti uprediti sa ovim primerom o kojem pricamo!
Ako imam jedan put sa jednom trakom i pustimo tu 4 vozila odjednom,sta ce da se desava?Naravno bice guzva!Ali zato ako pustimo 4 vozila na put sa 4 trake... ![]() ![]()
#6 |
Veteran
|
![]()
Neznam dal i vama tako al ja kad stavim na 4 izlaza 2 su mi suha,znači il moram vuč efekte sa mix-a,mada duže vrijeme tako i radim da na 2 izlaza stavim ritam i efekte vučem sa mix-a,a za desnu ruku koristim normalno efekte sa klavijature pošto na ta dva preostala kanala izlaze efekti iz klavijature.
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja na bubanj stavljam efekat sa miksete a bas gitaru ostavljam suvu ali je namazem sa eq na kanalu od miksete!A na L i R koristim efekte sa klavijature jer mi tu izlazi desna ruka i Acc pratnje!Uvek su ti izlazi 1 i 2 suvi,bez efekata iz klavijature!
Favoriti |
Oznake |
namestanje, ritmova |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|