|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.09.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Hvala Vam puno od srca!
Zelio bih podijeliti sa Vama jos par video klipova, tacnije moje suradnje i angazmani sa poznatim pjevacima. Medju prvima se desio sa Arminom Muzaferijom, jedan od zapazenih koncerata u Zenici! Mirza Soljanin, Docek nove godine - Sarajevo Sada vec clan benda Enesa Begovica, kralja ![]() / to je sjajna ekipa.. Keno - Klavijature, Lordan - Bass & Ado - Bubnjevi / NASTUP U LATVIJI, RIGA / After party nakon utakmice Latvija - BIH |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
Pravo dobro ovo sve..Bravo majstori a najvise mi se svidja ovaj Mirza Soljanin kako pjeva,svaka mu cast..Poz
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 149 puta u 144 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
Na prvoj snimci sam odmah vidio i čuo da si "mačak". Iz tog razloga ne čudi me tvoje prisustvo na koncertima slavnih i poznatih. Svaka čast!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
Biiiiiig like!!! Svaka čast! Jako mi se sviđa obrada Galije, odlična ideja, fali samo dupli bašnjak i eto novog power metal hita \m/
Da, da ne zaboravim autorske stvari, odličan instrumental, vrtim ga treći put Odličan ton, brutalan snimak, sve pohvale Pozdrav
|
|
|
#5 |
|
Početnik forumacije!
![]() |
Hvala svima zaista!!!
A ako se instrumental vrti po treci put onda znaci da vrijedi Trenutno pripremam album instrumentalne muzike koji ce biti besplatno dostupan za download.. ima dobrih stvari trenutno je zavrseno 8 pjesama.. planiram izbaciti 10 ![]() pozz Dodato: Evo jos jedna.. ali balada.. ![]() Promijenjeno od VedranT (12.09.2013 u 21:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
Nice and smoooth
Jel ti ovo samo backingtrack, ili je to baš aranžman koji će da bude na finalnom projektu? Tema je lepa, sviđa mi se što nije klasično klinačko iživljiavanje i zloupotrebljavanje flojda, već može da se čuje i muzička ideja i melodijska linija, ali bi možda mogao da razradiš još malo aranžman, ako je to što sam čuo finalni aranžman... Nemoj pogrešno da me svhatiš, samo primećujem, ne moram da budem u pravu U svakom slučaju, LIKE! I požuri sa tim albumom
|
|
|
#7 |
|
Početnik forumacije!
![]() |
Naravno da mozes i trebas iznjeti svoje misljenje povodom svakog snimka, ali aranzmanski to je to, ne bih puno da pumpam nekim instrumentima.. ali nije to bas neki final mix.... radim jos na tome
hvala! Dodato: Kap u kiši Promijenjeno od VedranT (17.09.2013 u 08:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|