|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 142
Uploads: 1
Rekao HVALA: 23
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
ja bi Pa900 uzeo samo da ima 4 islaza.Navikao sam da osvajam Nogu i dobos a to nije vise moguce na Pa900.To sto je losija plastika me neinteresuje,bitno sta izlazi,rukovanje i Dirka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Mladene, na pitanja koja si postavio već imaš u temi koju je Tranzit linkovao. Razlog što je više pisano o pa600 je sama činjenica sličnosti dveju klavijatura i što su se ljudi pre upoznali sa pomenutom 600 tkom. Drugi razlog je traženje opravdanje za cenu za koju se prodaje, opet poređenja koja su po meni opravdana. Iz cele teme jasna se stvara slika o instrumentu, a funkcije koje nudi takođe možeš naći u istoj zajedno sa kvalitetom dirki i svega ostalog...
Nakon nekoliko mojih postova da pokušam da ti dočaram Pa900 ti stičeš sledeće mišljenje: ,,https://www.youtube.com/watch?v=oRBbC59M_3s po ovom videu ja cujem nijansu zvuka (nijansu koju u kafani cuje 1% ljudi" Razlika je velika, ali ako tebe isključivo zanimaju dirke,... ništa posebno nisu. Ako dirka u trenutku oduševi, to je to ( naravno pozitivno) ukoliko čovek ostane donekle ravnodušan i traži razlog da je malo pohvali,... nema tu ničeg, ama baš ničeg vredno komentarisanja. Dakle - može da prođe. O svemu ostalom mislim da ima i više nego odgovora. Tvoje pitanje pokreće istu temu koja je napisana od početka jovo nanovo. http://www.yu-midi.org/forum/showthr...#axzz2etPQqffm
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|