|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Jedina prednost 312-ki je sto su lakse!
Drugar ih ima, cesto radim na njih. Te kutije su po meni samo lepe. Taj zvucnik unutra, mislim da ima tih 300W ali u Peaku ![]() 300W zvucnik iz Art 300 i iz 312 je totalno drugaciji, ovaj iz 312 je 5-6kg laksi i ima triput manji magnet. Sa druge strane, SX300 proverena kutija, mnogo izdrzljivija, teza, po meni zahvalnija za rad. Mozda malo starijeg dizajna, ali to meni ne smeta, ja jos uvek radim na SX200 i sve mi pokrivaju. Ja bih iskreno zaobisao i 312 i 315, a 325 je vec druga prica, ali je i cena drugacija. ![]()
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | pedjajazz (17.09.2018) |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
posto ce ih covjek tjerat sa powermate 600-2 koji ima 2x150w mislim da mu je svejedno koje kutije jer ni jedne ne moze potjerat do kraja.
Ja mislim da se ti nista neces pojacat sa 2 ovakve kutije,uz te aktivne kutije kad bi stavio 1 ili jos bolje 2 aktivna basa onda bi se pojacao,mogao bi osjec basove u srm450 onda bi sve progledalo Promijenjeno od ella 85 (16.09.2013 u 10:02 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
sx 300 art 312 rcf |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|