|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
|
Ja kad otvorim Chrome, namjestio sam da mi se otvori taj new tab, umjesto neke odredjene pocetne stranice, tako da mi je new tab ujedno i pocetna "stranica". Probat cu jos kad dodjem s posla čačkat, pa se javim
Sent from my LT18i using Tapatalk 2 Dodato: evo probao sam resetirat Chrome, ništa nisam dobio, nego sam još dobio veliki logo od Google-a sa tražilicom što mi i ne predstavlja problem, izgleda da je to stiglo sa update-om. to sa "pamćenjem" svake stranice što se tiče veličine fonta, odnosno zoomiranja svake stranice znam odavno, pošto koristim neke stranice tako zoomirane i prilagođene meni. evo i slika, ne morate se trudit više, neka ostane ovako, vidit ćemo, možda se još netko javi da mu je tako http://tinypic.com/view.php?pic=29o5...5#.UkQ6VtK9UrU
Promijenjeno od dalibor jarmina (26.09.2013 u 16:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.831 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Taj prikaz početne stranice je dobar po veličini. Ako ti se čini da je prevelik onda razlog može biti samo to što si se navikao na manji.
![]() Chrome pamti tvoja vlastita podešavanja za svaku posjećenu stranicu. Generalna podešavanja za svaku onu koju ti nisi prilagodio svojim potrebama se mogu napraviti u postavkama (slika). Tu možeš određivati cjelokupan prikaz stranice (Zumiranje stranice) ili samo Veličinu fonta. Možda te zbunjuju postavke nekih webova koje si prije prilagodio sebi jer one nisu postavljene na default prikaz onog trenutka kad si resetirao Chrome. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
|
nije @casper, sve je u redu, ispada da me uvjeravaš na neviđeno, a znam o čem govorim, i kakav mi je bio Chrome prije toga.
uglavnom, update-ali su Chrome, dobio sam i službenu potvrdu u obliku onih Tour vodiča kroz novu verziju. sve riješeno, sve u redu, hvala svima
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.831 puta u 1.363 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Ne uvjeravam te na neviđeno, govorim o slici koju si postavio. I kažem da je prikaz kod tebe upravo onakav kakav i treba biti.
Provjeri s drugim preglednicima i vidjet ćeš da se Chrome ne razlikuje od ostalih. Ovo je moj desktop s ažuriranim browserima i svi su postavljeni na veličinu 100%. Ja ne vidim razliku kod Chroma u odnosu na ostale. Isto tako sumnjam da je prijašnja (starija) verzija imala umanjen (manji) prikaz jer su to osnovne stvari na koje programeri obraćaju pažnju pri izradi browsera. I ok, neću te više gnjaviti.
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|