Pricam za User program, znaci u A banci drzim samo ritmove, iskljucivo ritmovi poslagani po bankama, u B banci samo boje. Kada sviram, izaberem ritam u A banci, zakljucam "Style i Tempo", "preselim" se u B banku i menjam boje, nemam potrebe da zakljucavam ostale funkcije, jer recimo Transpose ne koristim, sviram "rucno" da kazem, razlicite tonalitete, Keyboard Mode, ne zakljucavam, jer ako zakljucam ostaju podesavanja za real time par t- ove iz one performanse u kojoj mi je ritam sto meni ne odgovara, znaci samo Style i Tempo.
Sto se tice EQ, za ritam recimo podesim low na +4, a za high na +2, ili +3, ne secam se tacno. To snimim sa tim ritmom u jednom user programu. Problem je sto, tamo gde mi je neka boja, ako mi odgovaraju drugi parametri EQ, ja nemam mogucnost da zakljucam ove parametre tamo gde mi je ritam, pa da za ritam zadrzi te parametre,a za boju povuce nove, ali iskreno nije mi ni toliko bitno. I ovako zvuci, ubija na mesto. Jedino za cime stvarno zalim je, sto nema bar 1 MFX za ritam sekciju, kako bi mi znacilo da dodam neki "wah" efekat na ritam gitaru recimo, ali dobro, i ovako prolazi.
I da, nemam problem oko jacine boja, jer provodim sate i sate, da sve lepo iznivelisem da nigde nista ne "strci", malo vise posla, ali je rezultat zagarantovan.
Dodato:
Da li bi neko bio voljan da ukratko objasni kako se prave terce na Va seriji preko MIDI kabla. Jer mi uopste nije jasno na kom principu to radi? Hvala.
Promijenjeno od calevh (05.10.2013 u 14:29 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|