Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 30.09.2013, 23:29   #17
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Zamislite kada bi ja morao da slusam taj zvuk motora kada sviram na BK-5.Pa ja bi verovatno poludeo.Taj problem o kome @Boban010 prica kod mene se ne javlja.Ne znam zasto se to culo na njegovom primerku Rolanda BK-5.
Moje misljenje je da je GW-8 odlican instrument,ali komocija koju pruza BK-5 u odnosu na GW-8 je neuporediva.Da napomenem da sam svirao skoro 4 godine na GW-8 tako da ne bude zabune da pisem nesto napamet i da sam pristrasan.
GW-8 ima vise boja veci ROM to je tacno ali ne i presudno za nas posao.Niko od nas ne koristi vise od 20-30 boja tako da je to po meni nebitna stvar.
Druga stvar ono sto je napisao @Worga je potpuno tacno.BK 5 uz samo malo truda i znanja zvuci mnogo konkretnije od samog GW-8.
Kod GW-8 modela dok sam ga imao trebalo mi je mnogo vise truda i mnogo vise pomoci oko sredjivanja samih stylova.@Boban010 zna celu moju pricu i puno mi je pomogao oko te klavijature.
Ja ne znam razlog zbog kojeg Boban ima toliki anemozitet prema BK-5,ali to je vec njegova stvar.U mnogo tema smo se slozili na ovom forumu ali po pitanju rolanda BK-5 se ocigledno nikada necemo saglasiti.Naravno,to nije razlog da mi i dalje ostanemo dobri drugari kao sto smo i sada.

Slusao sam onaj jedan demo koji je Boban postavio,jedini koji je radio na BK-5 i moje zapazanje je da je Boban skoro preslikao ton koji vec ima na GW-8.Hocu da kazem da svako tezi nekom svom tonu i ukusu i o tome ne treba diskutovati.
RezimeK-5 je neuporedivo kvalitetniji i ozbiljniji instrument u odnosu na Odlican GW-8

PS: na zalost na nasem trzistu nisu kotirani ni jedan ni drugi dobro i ne nalaze se na onom mestu koje zasluzuju.

Favoriti

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:56

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije