|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
Ide Mujo s dvije kante pune riba kad ga predusretne lovočuvar.
- Imaš li ti ribolovnu dozvolu? - upita on. - Nemam, jebiga... - To će te onda skupo koštati! - reče lovočuvar. - Neće, odvrati Mujo... jer su to moje ribe. - Kako tvoje? - začudi se lovočuvar. - Lijepo, odgovori Mujo. Ja ih svako jutro donesem ovdje na jezero da se malo naplivaju i kada ih zovnem one skoče nazad u moje kante i ja ih nosim kući. - Nemoguće - odgovori lovočuvar - to još nisam vidio, al' vjerovat ću ti ako mi to primjerom dokažeš. - Dobro. - kaže Mujo i krene prema jezeru, izvrne kante, a ribe veselo otplove. Nakon kraće stanke reče lovočuvar: - Onda? - Što "onda"? - Pa hoćeš li ih zvati? - Zvati koga? - Pa ribe... - nastavi lovočuvar. - Kakve ribe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Pita Haso Muju da šta mu je žena kupila za rođendan. Kaže ovaj, kupila mi novu pidžamu i dala mi pi*ke. Oboje mi preveliko.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Tesi jedan peder drugog:
-Ne brini,sve ce biti u pedu!
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Internacionalno takmičenje vatrogasaca. 1 mesto 100.000 dolara.
Zapaljena zgrada Američki vatrogasci stupaju u akciju vozila zauzimaju položaje oko zgrade požar ugašen za 25 minuta. Nemački vatrogasci isti scenario vozila oko zgrade vatra ugašena za 23 minuta. Bosanski vatrogasci vatrogasni FAP uleće pravo u prizemlje zapaljene zgrade iskaču iz kamiona i udaraju lopatama, jaknama, bacaju zemlju, galama, vika, jauciâ vatra ugašena za 6 minuta. Okupljeni novinari pitaju Bosansku ekipu: - Neverovatan poduhvat, šta ćete uraditi sa osvojenim parama? Vatrogasci: - Paaa prvo ćemo da kupimo kočnice za FAP-a. XD Dodato: Evo jedna tužna kineska priča 朣楢琴执执瑩浻牡楧硰执执獧浻牡楧敬 瑦瀰絸朣杢执獧扻捡杫潲湵潣潬昣昸昸慢 正牧畯摮椭慭敧敷止瑩札慲楤湥楬敮牡氬晥⁴ 潴敬瑦戠瑯潴牦浯潴捥捥捥戻捡杫潲湵浩 条眭扥楫楬敮牡札慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻 捡杫潲湵浩条洭穯氭湩慥牧摡敩瑮琨灯 捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧獭氭湩慥牧摡敩瑮 琨灯捥捥捥慢正牧畯摮椭慭敧楬敮牡札 慲楤湥潴昣昸昸攣散散戻捡杫潲湵浩条楬敮 牡札慲楤湥潴昣昸昸攣散散汩整牰杯摩慭 敧牔湡晳牯楍牣獯景牧摡敩瑮猨慴瑲潃潬卲牴 昣昸昸摮潃潬卲牴攣散散潢摲牥硰猠汯摩 搻獩汰祡戺潬正潭潢摲牥爭摡畩瀲漭 戭牯敤慲楤獵硰敷止瑩戭牯敤慲楤獵硰戻 牯敤慲楤獵硰执獧搴摻獩汰祡戺潬正瀻獯瑩 潩敲慬楴敶执獧搴筮楤灳慬湩楬敮戭潬正 漻敶晲潬 Ja već plačem, srce mi se kida. Posebno me pogodio dio kada je rekla : 湥 潴昣昸 Promijenjeno od maricm (31.10.2013 u 21:37 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|