|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Ne verujem da ce neko da ti da ,a kamo li proda svoj set!!
Najbolja ti je varijanta da sakupis matirajal i sam radis na njemu...eto za pocetak moze da ti posluzi i taj set od pa80 sto sviras na njemu,sa malim prepravkama i korekcijama. A za semplove imas ovde na forumu puno toga! Ili ako neko ima vremena da ti napakuje sta ti hoces,ali ipak mislim da bi to trebao sam da uradis... Ili kontaktiraj Nedima...
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@slady
rekao sam ti, terce zaboravi, malo ces koju naci da ti radi kako treba, sto se tice bubnjeva, to se da srediti, pa i boje, al oduzima puno vremena, ja bi ti rado pomogao, samo ne znam kakav ti je ukus, sta konkretno trazis. @pa1xpro !!!!!!!!!!!!!!!!!! Izludjujes me sa tom tvojom slikom, sav se zbunim kad je vidim ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Slady poslacu ti ja neke boje i neke terce,harmonike,buzuki orjental boje i boje sa portamentom!Nemoj da placas nikom nista,nemam sad vremena pa posle kad se ukljucim na forum javicu ti se
![]()
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
Izludjujes me sa tom tvojom slikom, sav se zbunim kad je vidim
![]() ![]() ![]() KOJOM SLIKOM??????? KO ????? ukus . . .. ma nema tu ukusa . .. sviram ovamo po klubovima neke male zurke proslave i to . .. znaci sve ovo novije . .. matici lukas ,haris ..JV ma kao i svi uostalom . . naravno bitne su mi harmonike i namenske boje da ne ojasnjavam to. . . normalno ... a bitne su mi tacne ali TACNE terce ...ritmova ima to nije roblem . . i semplova naravno . .ali kada se to ubaci nije svakom isto steloanje efekata pa nezvuce pojedine farbe kako treba . . zato hocu komplet set . . i to je to . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Izludjujes me sa tom tvojom slikom, sav se zbunim kad je vidim
![]() ![]() ![]() KOJOM SLIKOM??????? KO ????? Izludjuje me pa1xpro sa svojom slikom, vidis kako se rasirila, joooooooj..... ![]() ukus . . .. ma nema tu ukusa . .. sviram ovamo po klubovima neke male zurke proslave i to . .. znaci sve ovo novije . .. matici lukas ,haris ..JV ma kao i svi uostalom . . naravno bitne su mi harmonike i namenske boje da ne ojasnjavam to. . . normalno ... a bitne su mi tacne ali TACNE terce ...ritmova ima to nije roblem . . i semplova naravno . .ali kada se to ubaci nije svakom isto steloanje efekata pa nezvuce pojedine farbe kako treba . . zato hocu komplet set . . i to je to . . Ne znam, opet vidi sta ce ti poslati Marco7, savrsene terce mozes imati samo na tritonu, Ostalo se moze nabaviti...
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
e to se vec zove navika . . .. . posle rolanda d 70,pa xp80...onda t2 i g1000 pa va76 normalno je da bude xPRO zar ne . .. bilo je tu jos ponesto . .. . ali nevazno ... a da ne zaboravim moju prvu . . i josuvek je imam dx7 IIfd ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
@sladykorg prijatelju,u kakvom ti je stanju IIFD,i da li je prodajes?
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
znaci bez preterivanja ... klavijatura je u perfektnom stanju . .. znaci nova jos uvek.Ja sam je prvi imao . .dobio sam je od oca ... a kostala je brdo maraka u to vreme . .. . a ne prodajem je ..ni za koje pare . .. . veruj mi . . zato sto to i nije vise samo synt ako me razumes . . .
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
elite, pa1x, pro |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|