|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ostali proizvođači i razno Za sve one koji ne sviraju Yamaha-e, Korg-ove, Roland-e ili za one koji imaju meshovita pitanja. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Mislio Sam Na Sve Klavijature Koje Ste Do Sada Imali .... Naravno I Prve ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Aha pa tako reci hehehe! Prva mi je bila Harmonika (Weltmeister 3 Registra) Casio, Casio CTK,Roland G600,Roland EXR5s, Korg PA50, Korg Triton Le, Korg PA800, i kratko vrijeme Yamahu PSR 1500 mislim da sam je samo 2 sedmice imo i dao sam je dalje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Harmonium nekakav koji je radio kao usisivač
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
AUuuuuu ... prvi sint koji sam imao prilike kupiti i svirati je bio CASIO VL-1
![]() Inace je islo ovako: Weltmeister (crvena) 80 basova => ELKA Panther 2150 => Korg Poly800 => Yamaha DX7 => Roland XP10 => Korg M1 => Korg T3 => Korg Triton Extreme
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Harmonika Weltmeister,crvena,32Basa,3 registra...Posle Hohner Student 80 Basova,Prvi sinth Fujiha F2000>Roland D10>Korg M1>Korg T3>Korg X5D>Yamaha DX21>Yamaha DX11>Yamaha V50>Roland G800>Roland G1000>Harmonika Weltmeister Suppita>Korg PA50>Korg PA80,Casio CZ230S>Korg Triton Classic,Korg PA1X...Možda sam i koju preskočio al et...Ipak sviram od 1993 godine...Inače po dužem vremenu jedna jako pametna tema...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Yamaha PSR - 47 imam je jos dan danas potpuno ispravna
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2010
Downloads: 152
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
yamaha psr275 pa roland g600 i dx 21 i sad opet yamaha psr a1000
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.01.2011
Downloads: 239
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Prva pocetnicka je bila casio neki nemu se setiti oznake, pa posle nje, roland JV 50, roland jv80, roland jv1000, yamaha cs2x, Korg t3, Yamaha v50, Roland xp80, Roland xp60, pa sada Korg TR, verovatno sam jos neku zaboravio da nabroim. Pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.05.2010
Downloads: 198
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
![]() |