|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Kolegeeee ?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 115
Uploads: 2
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 116 puta u 110 Postova
Instrumenti: Kurzweil Forte 7, Yamaha Montage 6, Kurzweil PC3K6, Kurzweil PC3
![]() |
![]()
Drugar, uzmi onaj M-Audio što sam ti spominjao, nećeš pogrešiti! Pogledaj polovnu kartu, imaš ih na oglasima. Ako hoćeš, poslaću ti link na PP... Vidi samo da li ti odgovara što se tiče ulaza i izlaza, a za sve ostalo nemaš brige! Ja bih bar tako uradio da sam na tvom mestu...
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Buraz daj posalji mi na PP, te oglase, ja sam juce trazio i nisam nasao, pa meni bi trebalo sigurno 8 ulaza kad bih hteo sve kanale posebno, ali ja bih uradio ovako da se ceo bend priklljuci na miksetu dynacord pm1600-2, pa onda sa ona dva cinca da saljem dve banane u taj m-audio pa u laptop ? mislim da cu dobiti zvuk kao kad bi snimao svaki kanal posebno, jedino necu moci da doradjujem nista posebno, samo sve zajedno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|