|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.04.2012
Mjesto: Samobor (Hrvatska)
Godina: 53
Downloads: 982
Uploads: 20
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 24 puta u 19 Postova
Instrumenti: Roland GW-8, Korg Minilogue, Solton MS-50, Oxygene 61 mk2 + Ketron SD-1000
Interesi: Popravak i restauracija audio opreme, Muzika, Audio produkcija, Fotografija
![]() |
![]()
Upravo sam stavio jedan solidan tamburaški ritam za Solton MS-50/60/100 seriju pa ga konvertirajte u koji vam format treba. Čekamo da administracija odobri upload...
Pozdrav,
Sledeći član vam se zahvalio ktisljar za ovaj koristan post: | sale_band (17.10.2013) |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
ja i dalje ne kužim koji je to "tamburaški" ritam? kao da netko traži ovako: sviram u subotu sa jednim harmonikašem, pa mi treba narodnjački ritam. ništa tamburaši ne sviraju drugačije od nas, nisu izmislili ni jedan novi ritam. to govorim iz prve ruke, jer mi je pored klavijature, i benda, drugi instrument baš tambura, e sad, tambura je širok pojam jel tako? ako baš tražiš neki ritam za tambure, imaš u downloadu ovo: http://www.yu-midi.org/forum/downloa...#axzz2i0Uog7FT
ja mislim da ti taj ritam smatraš pod "tamburaški" ritam, a imaš bolje vjerojatno u PA3, kod mene u PA2 se zove takav ritam Desert shuffle. malo sam razvezao možda i off, ali eto da ostane i za ubuduće. nemojte zamjerit...pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Tamburaski ritmovi su druga galaksija u odnosu na obicne ritmove, Sale javi mi se da ti posaljem prave tamburaske ritmove.
![]() |
#4 |
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Da ne bude da sam lupetao nesto sad napamet, evo poslusajte par tamburaskih ritmova Koje Imam u setu a ovaj demo sam napravio davnih dana. U njima se cuje i kontra bass i Tambure u umesto stringsa u pozadini i daire i sve sto mora jedna tamburaska pratnja da ima. poslusajte od nula do 2:26 otprilike
https://soundcloud.com/yamahapassion/demo-pa600
Sledeći član vam se zahvalio yamahapassion za ovaj koristan post: | sale_band (18.10.2013) |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ko ti kaze da si lupetao, imace posla samnom...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tranzit za ovaj koristan post: | sale_band (18.10.2013) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|